Sitä saa mitä tilaa, sanotaan. Höpönpöpöä -vai onko sittenkään?

En ole koskaan osannut allekirjoittaa otsikon väittämää. Ei ole oikein koskaan toiminut. Tänäkin vuonna kirjoitin Pukille ja toivoin parempaa ulkonäköä, lisää viisautta ja paljon rahaa. Arvatkaas toimiko.

 

Just. Ei yleensä toimi, ei.

 

Paitsi että. Juuri aaton aattona tupsahti postiluukusta TAYS:in kirje. Kutsuivat silmäluomileikkaukseen 4. päivä tammikuuta. Nipsaisevat pois vähän yläluomien päälle valunutta ihoa. Lopputulema? Saatan komistua ihan merkittävästi.

 

Loppu onkin ihan itsestäni kiinni. Ehkä kokoan kaikki Nato -kirjoitukseni kirjaksi – ja jos löydän sille vielä kustantajan, ja se myy 10.000 kappaletta, silloin tienaan heti 40.000 Euroa. Ja jos on jymymenestys ja myy 100.000 kpl, niin sitten tienaankin jo 400.000 Euroa. Ja se onkin jo paljon rahaa!

 

Ja jos onnistun vielä kasvattamaan viisauttani niin… Kuka tietää, ehkä keksin 100 uutta pomminvarmaa tapaa, joilla suomalaisten enemmistö saadaan kannattamaan Suomen Nato -jäsenyyttä. Ei kait nyt sekään täysin mahdotonta ole.

 

Ainakin tämä alkaa nyt hyvin. Ehkä Pukki on sittenkin olemassa ja toiveet toteutuvat. Ainakin jos olet ollut riittävän kiltti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu