Sammio
Kirjaudu blogeihin

USA: Presidentin hengellinen neuvonantaja yrittää vedota korkeampiin voimiin

Hirmuinen hinku on nyt joillakin vääntää Jumalan säätämä virheetön suunnitelma mieleisekseen. Mahtaneeko tämä tämmöinen mitään auttaa? Jos linkki ei avaudu, niin siellä se on Twitterissä 5.11.: @RightWingWatch: Presidential spiritual adviser Paula White is currently leading an impassioned prayer service in an effort to secure Trump´s reelection.

 

”The Bible predicted Christians would follow a false prophet and that they´d wear his mark on their foreheads” -Make America Great Again -lippikset? (Tuli vain mieleen…)

 

Ehkä tuleva entinen presidentti perustaakin kirkon eikä TV -asemaa, kuten on epäilty. Kultti on jo valmiina -eikä tarvitse maksaa VEROJA!

 

 

 

 
 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (32)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. jussikangasluoma

  Parhaimpia vastauksia tuohon twiittiin taisi olla se, kun amerikkalaiset satanistit pitivät sitä käytöstä todella outona ja selvensivät, ettei Saatana ota kantaa poliittisiin vaaleihin.

  Ilmoita asiaton viesti

  • MikaRiik
   Mika Riikonen #3279905
   Vastaus kommenttiin: #3279889

   Vaalin lopputulos taitaa olla 306-232.

   Alkuviikosta ennustin Bidenin murskavoittoa ja Trumpin jäämistä alle 200 valitsijan. Ei mennyt ihan putkeen, mutta vähän sinne päin; odotin joko Floridan tai Texasin menevän Bidenille.

   Ilmoita asiaton viesti

   • Veijo Järvinen
    Veijo Järvinen #3279968 Kirjoittaja
    Vastaus kommenttiin: #3279905

    Errare humanum est -sanoivat jo wanhat roomalaiset. Itse ennustin jo pääosin huhtikuulla kirjoittamassani, mutta vasta 9. elokuuta täällä julkaisemassa kirjoituksessani lopputulokseksi 346 / 194 (kun laskin vielä kaksi liikaa).

    No, ei tätä kannata murehtia. Jos nyt menee näin kuin näyttää, niin Biden voittaisi silti viisi osavaltiota Hillaryyn verrattuna, kun olisi tarvinnut voittaa vain kolme. Obaman 2012 tulokseen verrattuna saisi vain kolme osavaltiota vähemmän (Florida, Ohio, Iowa), mutta voittaisi tilalle kaksi muuta (Arizona + Georgia). Tämäkin tulos repii jo ammottavat aukot republikaanien Etelän muuriin.

    Amerikan pippeliä eli Floridaa minäkin kovasti odotin, mutta en tosissani vielä Texasia. Huomionarvoista on kuitenkin nähdä, että aivan hetkellisesti Biden piipahti sielläkin jo gallup -kärjessä. Ja jos verrataan miten on käynyt aiemmissa vaaleissa: vuonna 2012 Obama hävisi Texasin -16%, vuonna 2016 Hillary enää -9% ja nyt Biden vielä ilmeisesti -5.9%. Suuri ja mahtava on kääntymässä, mutta kovin hitaasti, kuten suuret laivat yleensäkin. Vuoden 2024 vaaleissa republikaaneilla saa olla jo todella valovoimainen ehdokas, että pystyisi yhä Texasin punaisena pitämään. Ja kun Texas on kerran kääntynyt, republikaanien presidenttitiet vaikeutuvat dramaattisesti hamaan tulevaisuuteen. Näin ennustaa pula-ajan Nostradamus Tampereelta.

    Ilmoita asiaton viesti

 2. Veijo Järvinen
  Veijo Järvinen #3280036 Kirjoittaja

  Blogisti jatkaa tässä vielä haparoivaa näennäismatemaatikon uraansa ja ennustaa, että kun Pennsylvanian äänissä on eroa enää 18.229 ja ääntenlasku etenee ennakoituun suuntaan, niin lopputulos on Bidenille prosentein 50,36 vastaan 48,17. Haasta tätä sitten, oi suuri kurpitsa.

  Ilmoita asiaton viesti

   • Veijo Järvinen
    Veijo Järvinen #3280061 Kirjoittaja
    Vastaus kommenttiin: #3280049

    Yksinkertaisella miehellä meni hetkeksi yhtä kryptiseksi kuin pahimmat Fingerporit. Mutta ei, tarkoitin sitä Tenavien (Peanuts) toistuvaa tarinaa Suuren Kurpitsan odottamisesta. Koska väistyvä presidentti on niin suuri ja pyöreä ja saman värinen kuin kyseessä oleva amerikkalaisten suosikkivihannes.

    Ilmoita asiaton viesti

 3. SeppoPajunen
  Seppo Pajunen #3280113

  Persujen meppi, kreationisti Laura Huhtasaari tietää, tai on itse kokenut hengellisen profetian, jossa jumala on kuulemma asettanut ei-uskovan Trumpin työmiehekseen, toteuttamaan ja tekemään jumalaisia töitä ja tehtäviä Yhdysvalloissa ja koko maailmassa !
  – Ilmeisesti kirjassaan hän mainitsee, että suurlähetystön siirto Jerusalemiin, olisi esimerkki jo tehdyistä, jumalaisista tehtävistä.

  . NYT kuitenkin näyttää samalta kuin neljän vuoden ajan Valkoisessa talossa, että jumalakin olisi katkaissut yllättäen diilin työmiehensä kanssa ja ilmoittanut, että sanon sinut irti
  -ULOS !!!

  …Huhtasaaren kirja vaikuttaa näiden tietojenkin valossa ”mielenkiintoiselta…?”

  Ilmoita asiaton viesti

 4. Veijo Järvinen
  Veijo Järvinen #3280161 Kirjoittaja

  Jaahas. Klo 17.51 tieto: Georgian valvova vaaliviranomainen on ilmoittanut, että Georgian äänet lasketaan uudelleen. Tilanteessa jossa Bidenin johto on 1.579 ääntä ja laskemattomia ääniä jäljellä 4.169.

  Sillä lailla. No, nyt pitää muistaa, että vastaavanlaisissa tarkistuslaskennoissa ei yleensä tai liekö koskaan ole tullut kovin monen sadan äänen siirtymiä. Eli ei pitäisi olla mitään hätää Bidenilla. (Tosin mitä lienevät olleet jotkin puheet jostain laskemattomista ”sotilasäänistä”…)

  Ilmoita asiaton viesti

 5. ilkkasiren62
  Ilkka Sirén #3280187

  Ei kannata nylkeä karhua ennen kuin se on kaadettu. Valitsijamiehillä on laillinen oikeus äänestää oman näkemyksensä valitsijakokouksessa 14. joulukuuta. Ylellä on väläytetty sitä mahdollisuutta, että Paavo Väyrynen tulee ja vie potin.

  Ilmoita asiaton viesti

  • SeppoPajunen
   Seppo Pajunen #3280210
   Vastaus kommenttiin: #3280187

   Bidenin voiton suhteen voimme varmasti jo ottaa vaikka ennakko-onnitteluhuikat isän isänpäivän lahja-putelista!

   – Mitähän suurta, häikäisevää ja ennennäkemätöntä diili-ja showmies, kiinteistömoguli Trump yrittää-ja keksii, sopeutuakseen huipulta tippumiseen, ilman post-traumaattisia oireita ja ongelmia…?

   Ilmoita asiaton viesti

   • Veijo Järvinen
    Veijo Järvinen #3280225 Kirjoittaja
    Vastaus kommenttiin: #3280210

    Mää kuulin pataljoonan hevosmiähilt´, et hän meinaa ens´ viikol erottaa USA:n Natost´. Kaik tämmötti ihmeellissi assioi mää ain kuule.

    Vakavasti puhuen: taitaa olla kiikun kaakun olisiko hänen valtaoikeuksiensa rajoissa tehdä niin. Tietääkö joku valtiosääntöoikeusihminen paremmin? Ja tietysti: mitäänhän ei käytännössä toki tapahtuisi, muuta kuin että kenraalit ja amiraalit nauraisivat itsensä Aku Ankka -kielellä sanottuna tärviölle ja Biden ilmoittaisi 20.1. USA:n paluusta Naton jäseneksi jo minuuttia ennen kuin ilmoittaa USA:n paluusta WHO:hon ja Pariisin ilmastosopimukseen. Että kovin lyhyet juhlat tulisi Kremlissä…

    Ilmoita asiaton viesti

  • Veijo Järvinen
   Veijo Järvinen #3280236 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3280187

   Viimeksi 2016 taisi seitsemän valitsijamiestä äänestää muuta ehdokasta kuin piti, ja se taisi olla aika paljon. Varmaan jotkut eivät pystyneet omantunnon- tms. syistä sittenkään äänestämään tätä istuvaa ja väistyvää, vaikka olisi pitänyt. Jotenkin ymmärrän heitä.

   Sen verran on nyt sisäpiiritietoa, että huhut Paten lähdöstä mukaan tähän leikkiin ovat suuresti liioiteltuja. Kas kun hän aikoo nousta Suomen presidentiksi vuonna 2024 ja kun Amerikan presidenttinä hulahtaisi kuitenkin kaksi kautta, niin menee pahasti ristiin tämän päätavoitteen kanssa.

   Ilmoita asiaton viesti

   • ilkkasiren62
    Ilkka Sirén #3280319
    Vastaus kommenttiin: #3280236

    Pataljoonan hevosmiehet ovat antaneet minulle kertoa, että Putinilla on terveysongelmia ja Pate jatkossa hoitaa Yhdysvaltain presidentin viran lisäksi Venäjän presidentin hommaa firaabelina.

    Ilmoita asiaton viesti

  • jgagarin56
   Juha Kuikka #3280237
   Vastaus kommenttiin: #3280187

   Valitsijamiehet saattavat periaatteessa äänestää Bidenia suuremmassa määrin kuin puoluekiintiöt osoittavat. Trump tuskin tulee saamaan demokraattien valitsijamiehiltä yhtään yllätysääntä.

   Republikaaneille on pohjimmiltaan helpotus päästä eroon Trumpin taakasta. Uskoisin, että republikaanit eivät myöskään Trumpin jätettyä virkansa ala yllyttää kansaa kaduille vaikka tässä vaiheessa Trumpin klikki valtakunnan johdossa saattaa vielä sellaista lietsoakin. Tilanne ei ole aivan normaali presidentinvaihdos, vaan jollain tavoin verrattavissa Ceausescun vallan kumoamiseen Romaniassa Securitates-joukkoinenen. (Hieman kärjistettyä – myönnän.)

   Ilmoita asiaton viesti

   • Veijo Järvinen
    Veijo Järvinen #3280287 Kirjoittaja
    Vastaus kommenttiin: #3280237

    Saa kärjistää aina kun on oikeilla jäljillä. Kyllä GOP kääntyy hyvin nopeasti Mitt Romneyn linjoille. Ensi vuonna koko neljän vuoden kaoottinen episodi on puolue-eliitille enää lähinnä yrjöttävä muisto ja kaikki ajattelevat menneestä hyypiöstä lähinnä samoin kuin ensimmäinen poispotkittu ulkoministeri Rex Tillerson: ”What a fucking moron!”

    Eri asia on sitten miten katujen -tai pitäisi kai sanoa sumuisten Kalliovuorten- pyssyääliöt asioista ajattelevat ja miten kauan. Ehkä olisi aiheellista, että Twitterit, Facebookit ja kaikki mahdolliset muutkin somekanavat bannaavat ex-presidentin ulos linjoilta hänen kuolemaansa saakka.

    Ilmoita asiaton viesti

    • ilkkasiren62
     Ilkka Sirén #3280317
     Vastaus kommenttiin: #3280287

     Nämä sumuisten vuorten aseistetut gorillat saavat Trumpista itselleen johtajan ja näin voi syntyä republikaaneista irtautuva poliittinen ryhmä. Muodostuuko siitä puolue vai ei, se riippuu Steve Bannonista. Jos Steve lähtee mukaan niin puolueella on edes jonkinlaiset toiminnalliset raamit.

     Bannonia ei ainakaan Trumpia koskevassa paljastuskirjallisuudessa ole luonnehdittu mitenkään lahjakkaaksi organisaattoriksi. Hän on kuitenkin edes jotenkin kykenevä ymmärtämään etukäteen riskit, jos pyrkii hotellin loungeen pyöröovista sukset jalassa. Jos hommaa lähtee vetämään juristi Giuliani – hän kykenee juuttumaan pyöröoviin ilman suksia.

     Ilmoita asiaton viesti

     • jgagarin56
      Juha Kuikka #3280363
      Vastaus kommenttiin: #3280317

      Ku-klux-klan ja vastaavat ryhmittymät ovat saattaneet sada potkua Trumpista ja sellainen potku on saattanut voimistaa niiden esiintuloa. Mutta uskon, että vaikutus tulee olemaan väliaikainen.

      Ilmoita asiaton viesti

     • Veijo Järvinen
      Veijo Järvinen #3280384 Kirjoittaja
      Vastaus kommenttiin: #3280317

      Kannatan ehdottomasti republikaanisen puolueen hajoamista. Uusi Purely White Republican Party voisi hyvinkin saada kannatusta ainakin Idaho-Utah-Montana -suunnalla. Ja jossakin Etelävaltioissa ja Keski-Lännessä myös.

      Siitä tulisi USA:n perussuomalaiset kunnon natsikierteellä, lopuista republikaaneista tulisi USA:n kokoomus. Sitten demokraatitkin päättäisivät hajota ja heistä tulisi USA:n SDP ja vassarit. Ja sitten kaikki suomalaiset USA:n demokratian pilkkaajat olisivat tyytyväisiä, kun Amerikan politiikka alkaisi edes hiukan muistuttaa tätä meidän hienoa ja oikeaa monipuoluedemokratiaamme.

      (Sorry, I am selebrating the victory here. Weird thoughts. Guess it´s the alcohol talking…)

      Ilmoita asiaton viesti