Miksi kannatan Donald Trumpia Yhdysvaltojen presidentiksi toiselle kaudelle?

Kannatan Donald Trumpia Yhdysvaltojen presidentiksi seuraavalle nelivuotiskaudelle. Moni saattaa kysyä miksi kannatan Trumpia ja siksi seuraavassa avaan syitä asialle:

Kyse on arvoista: Donald Trump puolustaa aitoja kristillisiä arvoja: Oikeutta elämään, uskonnon- ja sananvapautta, aitoa avioliittoa ja myös Israelin oikeutta olla suvereeni valtio ja pitää hallussaan Jerusalemia. Hänen varapresidenttinsä Mike Pence kannattaa hartaana katolisena hyvin voimakkaasti oikeutta elämään. Joissakin muissa kysymyksissä olen hänen kanssaan eri mieltä, mutta kokonaisvaakakupissa ensiksi mainitut asiat painavat enemmän kuin jälkimmäiset.

Arvoliberaalit Yhdysvalloissa ja Euroopassa väittävät Donald Trumpia rasistiksi, mikä ei ole totta, sillä istuuhan Trumpin nykyisessä hallituksessa Ben Carson, tummaihoinen amerikkalainen. Hänen mukaansa Trump ei ole rasisti, vaan hän on tehnyt enemmin mustien hyväksi kuin moni aikaisempi presidentti. Lisäksi Yhdysvalloissa mustat uskovaiset tai/ja konservatiivit kannattavat Trumpia ja myös yllättävästi monet latinot. He näkevät Trumpiin lyötyjen väärien leimojen läpi, miten Trump todellisuudessa haluaa Yhdysvaltojen eri kansanryhmille hyvää.

Moni loukkaantuu Trumpin henkilöön, enkä itse ajattele, että hän olisi aina toiminut elämässään mallikkaasti tai esimerkillisesti, tai aina antanut loppuun asti harkittuja lausuntoja. Olennaista on kuitenkin se, että hän on pitänyt yllättävän paljon vaalilupauksiansa ja hänellä on sellaisia kykyjä ja ominaisuuksia, jotka tekevät hänestä oikean henkilön Yhdysvaltojen presidentin virkaan: 1) Hän ei välitä pätkänkään vertaa, mitä Yhdysvaltojen ja länsimaiden tiedotusvälineet ja arvoliberaalit amerikkalaiset hänestä ajattelevat tai mikä on poliittisesti korrektia. 2) Hänen aiempi elämänpolkunsa on tehnyt hyvin paksunahkaiseksi taistelijaksi, joka ei säikähdä vastustajiensa hyvinkin kovia herjauksia ja juonitteluja. Hän toteuttaa hyvin kylmänviileästi haluamansa asiat ja iskee takaisin vastustajiaan tarpeen vaatiessa. Näitä ominaisuuksia tarvitaan menestyksellisesti toimiessa Yhdysvaltojen presidenttinä. 3) Trump pystyy toisella kaudella toteuttamaan rohkeampaa politiikkaa, koska hänen ei tarvitse enää tavoitella jatkokautta itselleen.

Jumala siunatkoon Donald Trumpia! Trump voittakoon presidentinvaalit ja tuokoon lisää siunaustaan maallensa ja maailmalle!

 

 

 

veikkamattila1

Kristitty arvokonservatiivi ja vankkumaton uskonnonvapauden ja sananvapauden puolustaja. Kaikenlaisen totalitaristisen ajattelun kriitikko. Maatalous- ja metsätieteiden maisteri, MMM vuosimallia 2018.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu