Demaritieteilijä kauhisteli: Miehet haluava rinnat, vauvan ruokavarastot, käyttöönsä!

Avainkaulalapsen täytyy  oppineille todeta: Eikö se mene pahkaan, että puolisoni äänen ohuus johtunee mahaportin löysyydestä. Mahanesteet, vanhalla ei polttavia, ärsyttävät mm äänijänteitä.

Exän oppineet tyttäret. Toinen joutui toimimaan, maisteri, puhmyyjänä. Huonolla menestyksellä. Kauhisteli mm sitä, että mies ihaili rintoja, nattaleita. ”Vauvan ruokavarantoa!” Meikää tissit ei kiinnosta. Ruma naama tai huonot hampaat. Aivan sama. Peppu ratkaisee.. Haluan upottaa hampaani höylättiin.

Disinfrmaatio. Sitä sanaa tuo nainen maisteli. Siteeraasi kaikessa Demokrtaatti-lehteä, jossa kauhisteltiin energiahukkaa. Ja kohta ihailtiin kaupunkien valoloistoa.Sanahuttua. Kaikille kaikkea. Rahasta

Pääsit, uit, yliopistomaailmassa eteenpäin. Soitit ja itkit, kuinka huonosti sinua siellä kohdellaan.. Lohdutin. Neuvoin. Viimeisin mitä sinusta kuulin, oli se, kun exä sanoi”älkää puuttuko  meidän asioihimme!”

  1.  Saahan sitä puhua. Tutkit transsukupuolta. Mutta et sinä, demariaatteella uiva tutkija, pärjää, larpinpelaaja, ex-katupojalle shakkipelissä koskaan.

 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu