Ihan tavallinen prinsessa 3

Saatoin hänet junalle neljännen päivän aamuna. Emme enää koskaan näkisi.

”Seksi on tärkeä asia!” Oivalsin äkkiä, että ennen minua hänellä oli ehkä ollut useitakin miesseuralaisia. Ja minun jälkeeni. Ja samanaikaisesti. Ehkä Prinsessa olikin tavallinen nettikalastaja? Tapaamisia. Puheluita yöaikaan, jolloin hän väitti olleensa nukkumassa. – Ei ole ollut muita miehiä, sinä olet ainoa!

Minulla on herkkä intuitio. Se varoitti minua monta kertaa. Silloin soitin hänellä vaikka öiseen aikaan. Kerran hän vastasi pytyllä istuen. Oli alapääpesulla.

Muistin äkkiä puhelun aikana  oudon miehen hotellin aamiaisella. Hän istui viereisessä pöydässä. Vetisten silmien outo katse osui ruokasalissa hetkeksi minuun. Siirtyi Prinsessaan. Miehen olemuksessa oli jotain inhoittavaa.

– Älä, älä! Älä kuvaa mitään! Prinsessa parahti, kun suuntasin kännykamerani häneen. Vesisilmä tuijotti minua. Sitten hänen katseensa siirtyi seuralaiseeni.

”Itsemurha on ihan sun oma asiasi!”

Päivät menivät. Kun soitin, hän ei aina vastannut. – Puhelin oli äänettömällä! Haluan olla vapaa! Minua ahdistaa nämä puhelut, sinun kyttäyksesi! Haluan käydä ulkona syömässä, kahviloissa ja…

Puhelun jälkeen vajosin lepotuoliini. Prinsessan nykyinen  puhetyyli! Häntä eivät ennen puheluni ahdistaneet… Halusi olla kanssani vielä Andromedan tähtisumussa! Nyt hän oli tavallinen  prinsessa. Rahanahne bilettäjä. Verkkokalastaja.

Keskusteluja ei enää ollut. Hänen kasvonsa olivat kuin kiveä. – Sisko soittaa, pakko vastata! Palaan kohta.

Hän palasikin. Hän oli kuin manian vallassa.. Rakastunut johonkin toiseen mielikuvaansa. Ei enää minuun.

Muistin taas  vesisilmäisen miehen. Oliko hän Prinsessan uusi rakkaus? Mielikuva valtasi tajuntani. Prinsessa polvillaan imemässä miestä…

7.5. Prinsessa ehdotti puhelinseksiä. Hän oli estoton, rivosuinen. Ja minä otin kaiken nauhalle.

Seuraavana päivänä hän sanoi ilkeästi: – Meillä ei ole enää mitään puhuttavaa, joten… Käynnistin toisen kapulan. Hän näki ja kuuli eilisen hetkemme.

Hänen kasvonsa muuttuivat tuhkanharmaiksi.  – En pysty puhumaan nyt… Hän katkaisi.

”Huuda täysillä apua, jos…” Prinsessa oli vannonut veteläsilmäiselle, että teki kanssani vain käsikirjoituksen viimeistelyä?

Oliko vesilmä ollut viereisessä huoneessa? Mutta miksi ihmeessä? Naurahdin. Ritari oli  naapurihuoneessa valmiustilassa sen takia, jos yrittäisin viedä siveän naisen neitsyyden väkisin… En vienyt väkisin. Hän antoi ja sai seitsemän kertaa orgasmin hotellihuoneessa.

”Elämä on tarkoitettu elettäväksi! Anna mun olla vapaa!”

  Huuda apua, jos vesisilmä näkee videoni!

Sain ajatuksen. Googletin Prinsessan katuosoitteen ja lisäsin siihen sanan isännöitsijä. Kuvahaku toimi nopeasti. Ruudusta minua tuijotti hotellissa näkemäni vesilmäinen mies…”

 

Näihin sanoihin Tonton käsikirjoitus loppui. Ennen kuolemaansa hän ehti lähettää  tekstin ja puhelimensa minulle.

Hänen kuvaamansa video oli tallella. Voihketta, fantasioita. Rivoja sanoja. Alaston totuus. Tonto ja Prinsessa. Kuvattu 7.5. Nyt oli 10.5.

Googletin Tonton kirjoittaman Prinsessan osoitteen. Sen nimistä katua ei ollut naapurikaupungissa. Sen nimistä katua ei ollut koko Suomessa. Ei edes koko maailmassa.

Käsikirjoituksessa esiintyivät myös Prinsessa ja hänen miehensä oikeilla nimillään. Heitä ei löytynyt millään haulla. Hotelli Silver löytyi. Se löytyi menneisyyden Britanniasta. Vesisilmää en yrittänyt edes etsiä.

Loppu.

 

Tämä juttu on pelkkää fiktiota.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu