Hävästyjen lasten kuoro: Ihanaa leijonat, ihanaa!

Halli on harmaahylje. Haanpää näki filminpätkän metsästyksestä. Nuijamiehet hakkasivat hylkeitä kuoliaaksi. ”Kyllä tämän kerrasta uskoo”

Halli on synonyymi koiralle. Haanpää: ”Kirkosta kuuluva veisaus muistutti koirien ulvontaa”

Hallitus.. Alamaiskulttuuri. Jäähalli. Siellä tarjotaan sirkushuvia. Haanpää kävi sitrkuksessa. Taiteilija hauskuutti yleisöä. Kurkisti jalkojensa välistä. ”Kaikkea ihminen joutuu leipäpalansa edestä tekemään”

Sirkuksen tanssiva karhu. Hauska. Pentuna se opetettiin ihmisten tavoille. Pantiin tulisten hiilien päälle. Ja viulu soitti, se yksin soitti. Karhu nosteli, pakotietä ei ollut, tassujaan. Se tanssi! Seukkikerralla hiiliä ei tarvittu. Soitto riitti aktivoimaan eläimen tanssihalun. Muiston pysyvyys.

P. Saarikoski: Ihmisten juhlat ovat niin surullisia.

Ihanaa leijonat, ihanaa!

Kiekkoilu on ritualisoitunutta väkivaltaa. Sijaistoimintaa. Se on tönimiskulttuurin korkeaveisu. Se on metsäläis-, metsästyskulttuurin johdannainen. Aggression sallittu ilmenemismuoto. Siihen osallistuvat myös fanittavat katsojat, mylvivä käsientaputuskuoro. Vaippahousuinen vanhus ja rasvainen teini..

Kulta tuli! Monet itkevät. Miksi he itkevät?

Riittämättömyys on maailman palkka. Peiliin ei saa katsoa. ”Muuten kerromme kaikille, millainen sinä oikeasti olet!” Nämä alkeelliset kasvatus, nöyryyttämiskuviot olivat maassamme varsin yleisiä. Ovat vieläkin jossain muodossa.

Voitonjuhlien itkut ovat aggression, kostonhimon aktivoimia: Nyt näitte! Reaktio on sukua oman kuoleman kuvittelulle. Silloin, kun olen vainaja, ihmiset ymmärtävät todellisen arvoni!

Lapsia ei saa nykyään nöyryyttää. Uudelleen lapseksi tulleet vanhukset.. ovatkin eri asia. Heihin hallin hammas yltää.. Hallituksen…

Urheilussa hopea on häpeä

Itku ei auta markkinoilla. On huudettava: Ihanaa leijonat, ihanaa! Ellen/ellet tee näin, joudut/joudun  jäähylle, jonka aikana kanssani ei leikitä.

Sosiaalinen jääkiekko, töniminen, on vain leikkiä. Ei siitä kannata suuttua!

Jos pää ei pelitä, muista tämä, ruholla!

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu