”Joka neljäs kansanedustaja on psykopaatti”

Joka neljäs kansanedustaja on psykopaatti. Veltto Virtasella on tarkkoja lukuja..

Hallitsemattomat vihan- ja kateudentunteet saattavat johtaa ihmisen telkien taakse. Hallitut vastaavat tunteet saattavat johdattaa ihmisen eduskuntaan. Siellä eivät hullut juhli!

Missä hullut juhlivat, siellä läheiset kärsivät. Kaksisuuntaisen mielialahäiriön mahdollisuus periytyä lapsenlapselle on noin 30% luokkaa.

Miten geenipallot kulkevat sukupuussa? En tiedä, mutta meikää on aika moni olettanut pohjalaiseksi. Isoäidin suku on Ylistarosta

Perin melkoisesti isän ja isänisäni ulkonäköä. Se on aiheuttanut kateutta ja ihailua. Nuo tunteet, vastakkaiset, ovat lähes identtiset kaksoset.

Luova ihminen on toisinaan jumalten keinussa. Masennus ja haltioituminen vuorottelevat. Inspraation henki palaa kovalla liekillä. Masennus pysäyttää, antaa levon.

Ajatteleva ihminen pyrkii siirtämään tajunnan rajapyykkejä aina vain etäämmälle. Se ei tarkoita sitä, että hän olisi, luulisi olevansa, muita parempi ihminen.

Henkisesti häiriintyneet jäävät surkimuksiksi. He eivät varsinaisesti ole, vaikka itse niin saattavat kuvitella, luovia ihmisiä. Jos he ovat harrastajataiteilijoita, kirjoittajia, he kopioivat muita. Pyrkivät, jos mahdollista, estämään ja mitätöimään oikeasti luovien ihmisten toimintaa.

Valtaosa taideaineiden harrastajista on tietenkin ok. He ovat balanssissa ympäröivän todellisuutensa kanssa.

Eduskunta. Kuinka paljon siellä on oikeasti luovia ihmisiä, luovuuden estäjiä?

 

 

 

 

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu