Kiitän mielenkiinnosta

Syvä iskunne on viha voittamaton… Syvä ja turha.

Olen lukenut Auervaaran  elämänkerran. Olen katsellut Free-kanavalta ohjelmia! Siinä pari todistetta minua vastaan. Lisäksi olen julkaissut mm  jatkojännäreitä…  Ja 5 juttua käsityölehti Jallussa.

Olen lukenut tuhansia kirjoja. Olen julkaissut lukemattoman määrän erilaisia lehtijuttuja, blogeja… Elokuviakin… Tai antaa olla. Niitähän ei illata.

Kateus on se mikä kannattaa; se voittaa surkimusten kiimankin.

Minulla on n 1800 fb-kaveria. Kun  liityin erääseen kontaktiryhmään niin veljeni, ei käytä nettiä, sai siitäkin tiedon ja huusi puhelimessa:  Joko pääsit treffeille! Myös kavereihin, joiden kanssa vaihdan fb-viestejä, jotka näkyvästi tykkäävät nostoistani, on otettu yhteyttä ja kerrottu ”millainen oikeasti olen”.

Koomisia juttuja on levitelty runsaasti. Poliisiradiossa oli muka  kerrottu, että juoksin Kemissä pesäpallomailan kanssa yläruumis paljaana! Oh jee…

”Mä olen mahtava mies… Senhän kaikki jo ties…”

Tuntemattoman hevosmies Korpela totesi, että perskärpäset seuraavat jo ihmisiäkin…

Sukurutsi ry. Viha sukupuussa.

Tapahtui kokkikoulussa; siellä alkoi kummitella!

Kaksi miestä, 12 naista. Kaikki meni hyvin, kunnes päästin erään opiskelukaverin kotiini. Hän äkkäsi kirjoituspöydältä pari julkaistua runoani. Sen jälkeen kokkinaiset eivät enää koskaan istuneet ruokailemaan kanssani. Olin heille näkymätön. Tai liian näkyvä.

”Luuleeko se olevansa meitä viisaampi!”

Oletin, että puolisoni perinnönjaon jälkeen koomikot eivät enää tuhlaisi energiaansa minuun. Oletin väärin.

Äitinikin perintö on jaettu. Perikuntaan kuului myös Jehovan todistajissa vaikuttava velipuoleni. Todistajat eivät käyneet hoivakodissa katsomassa äitiäni. Eräs syy siihen oli kaiketi se, että äitimuori oli ”vetänyt välistä”. Kyllä hän ihan laillisesti tienatuilla rahoilla osakkeensa osti.

HVK ei ole urheiluseura.

Kiitän kaikkia lukijoita, myös exääni, minua kohtaan osoitetusta mielenkiinnosta!

Kertoisitteko minulle ystävällisesti, missä Tampereen kaupunginosissa saan liikkua?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu