Meikä ajaa mittariautoilla

Takana surujen talvi. Käytävät liukkaita. Ilman hiekoitusta. Piikkikengissä liikkuminenkin hankalaa. Siksi käytin mittariautoa aina, jos värkeissä oli varaa. Nyt nostan rakkaan harrastuksen ykkösasiaksi. Kävelyn.

Taksilla ajeluni herätti kateutta. Paksu poika hyppi tasajalkaa ja huusi: Mikset käytä bussia niin kuin muutkin!

No jaa.. Miksi sinulla, ylipainoinen, on oma auto, millä ajelet?

Suruun reagoidaan monin tavoin. Meikä joi itsensä melkein hengiltä. Lopulta sain hirveitä kramppeja. Tärisin koko ajan. Huimasi. Vetelät, voimattomat jalat. Hapensaantivaikeuksia.

Soitin 2 x ambulanssin. Ensimmäisen pojat sympaattisia. Eivät kuitenkaan ottaneet kyytiin

Toinen kerta. Kaksikon toinen ensihoitaja alkoi sinuttelemaan. Ilkkui muun muassa sitä, miten huonon näkökyvyn omaava pystyi soittamaan hätänumeroon! Heitti ilkeästi: Miten tuollainen mies on muka kyennyt hoitamaan puolisoaan! Jätti lähtiessään numeron, josta saisin apua: Vipusen narkomaaneille tarkoitettu laitos!

Siis tällaisiakin ”auttajia” on! Tähdennän. Olin heikossa hapessa. Esitän laillisen uhkauksen. Jos sama toistuu, väännän nenän solmuun!

Tähdennän. Eevaa hoidin hyvin. Oli aina mm siistiä.

Täytyykö todella haastaa kakkakielet lakitupaan?

Sain nopean avun kotikatkosta. Ammattitaitoisen, asiallisen. Kemiallisen. Sain yhteyden toisiin ihmisiin. Pääsin jaloilleni. Vastedes pysyn miedossa aineissa.

Oli aikaa ajatella. Olin tiedostanut sen aiemminkin, mutta nyt sisäistin sen pysyvästi. Lähisukulainen, johon olin pitänyt yhteyttä, oli pahantahtoinen juoru-ukko. Monen ilkityöntekijä. Myötätuntoni ei häntä kohtaan lopu, mutta puhelinkontakti ym. loppuu nyt.

Juu. Siitäkin oli soiteltu, että saan mahtavia tekijänoikeuskorvauksia, joista en ole ilmoittanut verottajalle! Hurraan takseilla. Ja pahinta se, että en ole itse luova ihminen. Kaiken julkaisemani olen varastanut toisilta!

Kateuden kattilat.. Mutta on paljon, paljon oikeitakin ihmisiä, joilta olen saanut lämpöä ja ystävällisyyttä.

Mukavaa päivänjatkoa.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu