Kypsaa seuraa. fi

Onnellisia ihmisiä on paljon. Osa heistä on pöpilässä. Onnellisia parisuhteitakin on paljon. Ja onnettomia.

Puhelinlangat laulaa. Nykyisin videoyhteyden tukemana. Ennen kuvayhteyttä, ainakin toinen senssipuhelun osallinen, oli juuri tullut suihkusta tai saunasta. Ainakin hän sanoi niin. Siitä pötinä saattoi alkaa.

Suomi on pieni maa. Deittipalvelun tarjoajia on silti paljon. Se antaa aiheen otaksua, että kaikkia näitä palveluita käyttävät yhdet ja samat ihmiset. He eivät usko ikuiseen rakkauteen. Silti he etsivät sitä. Päivästä ja vuodesta toiseen.

Pitäiskö mun kotona kököttää!

– Mä en haluu kuunnella laahaavia biisejä. Iloista ja reipasta sen olla pitää! Tramtram… anna mä meen…

Nyt pidetään lystiä!

Kuka häntä on puristellut! Ainakin minä! Puristelen jatkossakin.  Ei haittaa, vaikka joku muu olisi ennen tai jälkeen meikän satulassa. Huohotus ja voihke rutiinilla. Oikeaan saumaan  kuin nauhoitettu nauru tylsässä komediassa.

Oikeat vuorosanat rutiinilla. – Jaa exä. Mitä hänestä? Hyönteistutkija. Se oli platonista. Olin sen kanssa pelkästä säälistä, mutta sinä, sinä…  Ainutlaatuinen. (Silti kierrätys odottaa sinuakin. Mua ei kukaan enää karsinaan laita!).

Muun muassa facebookin ryhmistä löytyy kanditaatteja moneen lähtöön. Ensin peukutusta toisen ja toisten nostolle. Sitten kaveripyyntö ja pian videoyhteys. – Tää on ekakerta, en edes tiennyt mitään tästä messengeristä!

Kypsaa seuraa. fi.

Naamakirjaryhmien lisäksi tarvitaan maksullisia palveluita. Ei kaiketi ole harvinaista sekään, että joillain on samanaikaisesti langoissaan useita rakastuneita. Treffeillä ainakin toinen saattaa  vilkuilla alati kännyä. Tai tehdä toistuvia, pitkiä vessareissuja.

Sä haluut naimisiin… Tramtramtram… Anna mä meen!

Saattaa sattua niinkin, että parisuhteessa on vain yksi rakastunut. ”Surullinen tapaus, sellaista on vapaus.”  Vedättäjällä on jo kiire. Hän menee tapaamaan sairasta tätiään. Ja silloin puhelin on pidettävä äänettömällä.

Tragikomediaan kuuluu vahvasti hyväuskoisuuden tukema itsepetos. Woody Allen -komediassa vanha mies kysyy nuorelta naiselta: – Rakastatko minua? Vastaus: – Kuulithan kun voihkin sylissäsi!

Siedätyshoito auttaa sitoutumaan, jos toisella on rahaa ja toinen on rahaton. Rahasta huolimatta vedättäjä saattaa jatkaa tekopeliä. – Se on kuin sairaus!  Tramtram… Anna mä meen!

Hymynaamat muuttuvat vihan naamioiksi. Onneksi rakkauden vahakabinetti on aina avoinna.

Muun muassa em. aiheesta keskustelin sydänystäväni kanssa eilen. Kaikilla ei ole ystäviä, ei sydänystävää.

Mikä meidän suhteessa on parasta? hän kysyi ja vastasi itse. – Ihana läheisyys, sanatonkin. Syvälliset keskustelut, hyväilyt, suudelmat, meidän yhdessä kuuntelema 60-luvun musiikki ja yhteiset, viipyilevät kävelyretket. Ja tietenkin  69!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu