Juhannus:Nyt pidetään lystiä!

Naisen ilmari kontaktipalstalla: Olen 34 v. Minulla on koira, kaikkea. Vain mies puuttuu.

Mies soitti hänelle. Sanoi tunnustellen: Sulla on koira, millainen? Nainen kirkaisi: Koirastatako  sä ootkin kiinnostunut, et musta!

Teloituksia, uusia luistimia. Freudilaisia lipsahduksia. Perättömiä ilmiantoja puhelimella. Kilpailu kaikessa. MinäMinäMinä!

Pahuuden ulkoistus uutisissa. Pahat ovat venäläisiä ja kinuskeja.

Miehet ovat syyllisiä naisen ongelmiin. Neitoja varten on mm turvakoti.”Luottamuksellisia keskusteluja” Sinne voi paeta insestin uhri., joka syyttää isänsä tekosista uutta miesystäväänsä. Hän on uhri. Aina. Kymmenet  epäonnistuneet miessuhteet.. Ovat miesten syytä. Naisella on oikeus petolliseen käytökseen.

Sinähän houkuttelit kissan luoksesi. Tapoit kivellä. Naisen puolustus: Olin silloin sekaisin!

Mies ei saisi edes kirota. ”Soita lyömättömien linjalle!” Häh, enhän mä ole naista lyönyt koskaan!

Viina. Yleinen psyykelääke. Kapakat täynnä sekopääjuttuja. Mikä ihmisiä vaivaa. Se, että heillä on ruumis. Ruumiintoiminnoista voidaan rangaista.

Edgar Allan Poen novelli. Matkalainen yöpyy mielisairaalassa. Huomaa, että hoitajat ovat häkeissä. Hullut ovat hoitajina. Mark Twain, Matkakirjeitä Maasta: Kaikki ihmiset ovat mielipuolia.

Uhreiksi tekeytyvät naiset vetoavat tyhmän miehen turhamaisuuteen. He rientävät, tietämättä mitään syntipukiksi valitusta miehestä, neitosen apuun.

Näin on ollut. Näin on aina oleva, Mika Waltari.

65 v naisjuoppo manipuloi kapakassa,vanhalla rutiinilla, miehet toistensa kimppuun. Hän vain kehui, ihasteli erään miehen jalkaa. Ostat kai kenkäsi kanoottiosastolta!

Mutta nythän on juhannus. Taikayö. Romanssi. Nyt pidetään lystiä. Ei ennenaikaisia siemensyöksyjä. Ei rähinäviinaa. Hienoa viiniä. Ei humaltumismielessä.

Hauskaa jussia kaikille

 

 

 

 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu