Pari kirjavinkkiä

Erno Paasilinnan useimmat lukijat muistanevat; Yksinäisyys ja uhma.

Erno Paasilinnan kirjat saivat monenlaista kritiikkiä ja suopeutta. Jotkut arvostelijat olettivat hänen saaneen ideoita muun muassa aikaisemmin julkaistuista teoksista, joita hän ei ollut siihen mennessä vielä lukenut.

Muistoja edellisestä, edellisistä elämistä? Paasilinna: ”Onhan se mahdollista.” Erno Paasilinna, Tähänastisen elämäni kirjaimet, 1996.

Antti Tuurin kirjassa, Lähikuvassa Erno Paasilinna, 2009, on kuvaus Koitereen kalareissusta. Erno Paasilinna sanoo, ”että kuolleet ystävät tuppaavat mukaan iltatulille”

Lauttasaaren kirkkoherra Voitto Viro oli rohkea ihminen. Hän oli sitä mieltä, että tapaa valaistulla vastarannalla myös edesmenneen koiraystävänsä, Tonin. Veljeni Toni, 1980.

Voitto Viron kanssa keskustelin puhelimessa  joulukuussa 1989.

Professori Leea Virtasen kirjat, Kun kello pysähtyi, 1974, ja Telepaattiset kokemukset, 1977, ovat myös suositeltavia kirjoja kaikille parapsykologiasta kiinnostuneille.

Suomessa on sanan- ja uskonnonvapaus.

Uskoo itse kukin, mihin haluaa, tai on uskomatta, jokainen kaiketi myöntää sen, että Voitto Viro ja Erno Paasilinna olivat rohkeita ihmisiä.

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu