Pohjoismaiden suurin sisäelinkaupunki, Tampere

Taannoin iltapäivälehden jutussa listattiin Tampereella sijaitseva Nekala Suomen toiseksi vaarallisemmaksi kaupunginosaksi.

Asun Muotialassa. Kukonaskel Nekalaan.

MOT -ohjelma väitti taannoin, että rakennusliikkeet päättävät Tampereen asioista.

Nekala ja Muotiala. Mahdollisuuksia satojen miljoonien raharuletille. Ihan vieressä entinen Iidesjärven idylli. ”Mokoma rutakko.”

Entinen Puli-Nekala on kohta Suomen Peyton Place. Vihan tyyssija. Kiihkeitä romansseja. Vaarallisia valheita. Meneviä ihmisiä.

Toimittaja Anu Saukko. Tanssi kuin perhonen, pisti kuin hyttynen.

Hyttysenpistot olivat ärsyttäneet monia ihmisiä.

”Parempi kun muuttaisit koko kaupungista pois, mutta täältä ainakin lähdet! (- – -) Et pärjää niille. Niitä on liian monta. (- – -) Turha vaihtaa puhelinnumeroa. Saamme sen aina selville. Et pääse meistä koskaan eroon. Löydämme sinut aina. (- – -) Astuit väärien ihmisten varpaille! (- – -) Älä ulkoile pimeällä!”

Toimittaja Anu Saukko tiesi, että hän oli hengenvaarassa. Tänään hän oli viimeksi saanut varoituksen hemaisevalta punapäältä, entiseltä kirkkokuoroystävältään: – Pakene!

Höpö, höpö. Muotiala ja Nekala. Herttaista ihmisiä. Raksaliikkeet Tampereella mitään päätä. Äänestäjät on juurikin niitä, jotka kaikista  asioista päättävät.

Pohjoismaiden suurin sisäelinkaupunki, Tampere. Ravintolisää, rakkautta, rahaa. Ja rakennusliikkeitä.

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu