Riikka Purra & kumpp.

”Valtio on ihmisyhteisö, joka määrätyllä alueella käyttää omintakeista ja pysyvää valtaa.”

Valtion tehtävät

”Ensisijaisiin tehtäviin kuuluvat esim. yhteiskunnan suojeleminen ulkoista vihollista vastaan ja sisäisen järjestyksen ylläpitäminen, kun taas toisijaisiin tehtäviin kuuluvat talouspoliittiset, sosiaalipoliittiset ja kulttuuripoliittiset tehtävät. ”

Lähde: Wikipedia.

Artikkelin kirjoittaja on kaiketi noviisi eli kapulakieltä käyttävä kirjanoppinut, vanhempi virkamies. Konstaapeli.

Eliitin diktatuuri. Kuulin sanan pari päivää sitten bussissa.

”Samassa talossa asuva Anja kertoi käyneensä terveyskeskuksessa. Jätti uudet lääkkeet ostamatta köyhyytensä takia. Löydettiin seuraavana päivänä kotinsa vessasta. Kuolleena.”

”Taloutta hoidettu huonosti yli kymmenen vuotta. EU on suurin syy. Nato pujahti Troijan puuhevosesta maahamme kuin paita rouva Jenny Haukion runossa hänen päällensä.”

– Nato on hyvä. EU on hyvä. Kysy vaikka Jutta Urpilaiselta tai Eero Heinäluomalta. Nyt kaikki osallistuvat säästötalkoisiin. Ei itketä, ei surra. Hommat hoitaa Riikka Purra. Hän on lähes yhtä suuri humanisti kuin Suvi-Anne Siimes.  Valtiolaiva kulkee yössä. Kaljaasi. Kyä ny o hianoo!

Pentti Linkolan mielestä diktatuuri olisi mannaa. Kiltti diktaattori ajattelisi kaikkien puolesta. Kaikille kaikkein parasta. Ei rasittavia töitä. Aika kuluisi leppoisasti erilaisia pelejä pelaten. Diktaattoriksi sopisi mainiosti vanhempi konstaapeli. Tai Suvi-Anne Siimes.

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu