Sinä päivänä ihminen hyppii kuin peura

Koronatuet. Paljonko työnnettiin EU:n pohjattomaan imuriin ja yritystukiin? No, nyt on aika maksaa tyhmistä ratkaisuista. Humanoidien päätös; pienituloiset maksavat. Sieltä otetaan, mistä saadaan helpolla. Siis uusavuttomilta. Jeesus; köyhät teillä on aina keskuudessanne.

On kai viisainta, kun on jo ikäänkin, jättää maallisten asioiden pohtiminen asiantuntijoille. He tietävät, mistä kanapitsaa.

Jehova poistaa pahat ihmiset, sanoi veljeni. Hieman yli satatuhatta sierainparia pääsee taivaaseen. Suuri enemmistö jää maan päälle. Ennallistettuun Paratiisiin. He eivät sotke, kuten tuomitut tekivät. He hoitavat. Luonto on heille kaikki kaikessa.

Ja sinä päivänä ihminen hyppii kuin peura, kun marketissa on kahvitarjous.

Tuttu Jehovan todistaja tarjosi minulle äskettäin kahveet ja leipäpalan. Hän ei ole muistisairas. Ollut todistajana yli 50 vuotta. Häneen iski kuitenkin äkillinen muistikatkos  Hän ei muistanut seurakuntansa kokousaikoja! Etsi tietoa ihan netistä. Ei löytänyt. Verkosta löytyi paljon muuta, mistä hän suolsi tekstiä. Hän ei myöskään ilahtunut, kun kerroin joskus tulevani heidän kokouksiinsa. Vaihdoimme numeroita. Ei ole soittanut. Ei vastaa soittoihini.

No, sattuuhan sitä. Toivottavasti hän lukee tämän blogini. Oheisesta kuvasta ne kokousajatkin löytyvät. Eli tapaamme pian ja voimme todeta: Taas myö tavattiin!

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu