Sulkeudun suosioonne

Rakkaus tuli elämääni yli vuosi sitten. Hän tuntui tietävän heti paljon elämästäni. Muun muassa sen, että juon öisin viiniä. Hän oli saanut  tämän tiedon unessa. Sattumaa oletan, että myös rakkaalla veljelläni oli sama tieto. En tiedä, oliko tietolähde myös sama.

Puhuimme lähes kaikesta. Sukututkimuksesta ja runoista. Kiinnostuneille. Juho Wille Lindroos, synt. 1852, Kiikka, oli tietojeni mukaan sukupuun ensimmäinen Lindroos.

Kiikan Kikkerlän kylästä. Mäkitupalainen. Aikaisemmin Ulvin kylässä Ojansivun torpan torpparina ja Ruotsilan kartanon Myöntäjän(!) torpan torpparina. Hänen isoisänsä oli Krapin talon isäntä Anders Andresinpoika, 1792-1856. Arvoisa lukija voi em. tietojen perusteella jatkaa isänpuoleinen sukuni selvittelyä ihan omatoimisesti. Noin 15 v sitten julkaisin aiheesta lehtijutun.

Sukututkimus ja runous. Hehkuvan rakkauden tärkeät elementit. Alla (kasvon kaikkivallan) maistiaisena yksi yli sadasta runosta, joita suhdetoimintamme tuotti.

 

Rauhaton rajamaa, on historiaa. Suomen armeijan symboli oli verikauhalakki ja kenttäharmaa takki.

Nyt on kaikkien toivoma rauha; leppoisat löylyt ja vesikauha.

Kauhavalaista yhä tarvitaan, ruislimppua leikkaamaan.

 

Runo osallistui Kauhavan puukkorunokilpailuun. Luin palkitut runot. Niihin verrattuna omani on ihan kelvollinen. Kypsyttelin runoa noin parisen minuuttia.

Kirjoitin tämän jutun yöllä, koska ei ollut viiniä. Minulle voi edelleen lähettää, välikäsien kautta, kysymyksiä ja tietoja sukulaisuuksista ja kirjoittamistani lehtijutuista. Ja etenkin faktoja kaikesta siitä, mitä en ole aikaisemmin itsestäni tiennyt. En myöskään muista ihan kaikkea, mitä olen elämäni aikana sanonut. (Muistaakseni(!) en juo viiniä öisin, mutta on muutamia öitä, kun olen tehnyt poikkeuksen). Virkistäkää muistiani, oi ihanat kanssaihmiset! (Olitteko mukana näissä viinikemuissa?)

Sulkeudun suosioonne. Kiitän mielenkiinnosta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu