Tarzan twitterissä..

Aatami & Eeva. Kertomus siitä, kuinka tietoisuus herää, tuo esille alastoman totuuden. Paratiisin aika on ohitse. Alkaa laitostumisen aika.. Uuden paratiisin odotus.. Eläkepäivät tai lottovoitto…

Ensimmäinen ihminen on Kain. Naisesta syntynyt. Raamatun mukaan ihminen on ollut alusta asti murhaaja. Kainin merkki siksi, etteivät muut ihmiset surmaisi Kainia. Nuo muut ihmiset siis tiesivät, mitä otsaan painettu merkki tarkoitti.. Kain oli tietoinen, hän oli kykenevä valitsemaan, toisin kuin nuo muut kanssaeläjät, omat tekonsa. Syyn ja seurauksen pyörän..

Jeesus syntyi tallissa, koska hänellä ei ollut sijaa ihmisten majataloissa. Jumalallinen kipinä eläinperäiseen ympäristöön.

Onko Jeesus useiden ihmisten näköishahmo.. Satojen vuosien sepite, iltanuotioiden kuunnelma.. Jaa-a. Nasaretin Jeesus on elänyt oikeasti. Hän elää vielä huomennakin.

 Jeesus, toisin kuin nykypäivän Tarzan, ei kirjoita alkeisenglannilla mielipiteitään twitteriin. Hänen tarkoituksensa ei ole tehdä vaikutusta EU:n vaikuttajiin. Tarzan bundalo, mutta Jeesus voi antaa sen, mitä eniten tarvitsemme: Mielenrauhan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu