Vakain tuumin ja harkiten

Juttelin lakimiehen kanssa. Äitini pahoinpitelyt ja siihen liittyvät johdannaiset ovat vanhentuneita rikoksia. Puolisooni Eevaan ja minuun kohdistuneet törkeät kotirauhan häirinnät eivät ole vanhentuneita.

Puolisoni Eeva. Menehtyi melkein vuosi sitten. Rintasyöpä uusiutui. Levitti etäpesäkkeen maksaan.

Eeva kävi rintaklinikalla syyskuussa 2021 tutkimuksissa. Seuraavan vuoden maaliskuussa hän menehtyi.

Hänen tyttärensä väittivät kuukausia, ettei puolisoani vaivaa mikään. Saivat hänet keskeyttämään 2 kertaa sairaalajakson, jolloin hänet olisi perusteellisesti tutkittu. Väittivät myöhemmin, että minä en päästä häntä tutkimuksiin. Ja juuri minä olin käynnistänyt Eevaa koskevat tutkimushankkeet.

Pitkän tauon jälkeen, olin melkein sokea, silmäpolilta alkoi sataa kutsuja glaukoomatutkimuksiin. En voinut mennä niihin. En voinut jättää puolisoni yksin tuntikausiksi. En varsinkaan sen takia, että puolisoni tytär toimi silmäpolilla sihteerinä.

Eeva oli kidnapattu kerran. Hänet oli 2 kertaa yritetty viedä väkisin pois kodistamme, kun olin lyhyen aikaa käymässä lähikaupassa.

Eevan lapsenlapsi, kaksikymppinen, uhkaili, että soittaa hälytyskeskukseen. Erään kerran toteutti uhkauksensa. Kun tulin kauppareissulta, ambulanssimiehet olivat kodissamme. Totesivat, että olivat saaneet väärän ilmoituksen. Poistuivat.

Meistä tehtiin myös aiheeton huoli-ilmoitus sossuun. Luoksemme tuli kaksi kuulustelijaa sossusta. Totesivat, että kaikki oli ok. Poistuivat.

Toinen näistä sossuista soitti vielä Eevalle. Halusi keskustella hänen kanssaan kaksin, ”ilman miehiä”.

Törkeä, jatkuva puhelinterrori. Uhkailu. Tarkkailu. Kiristys. Vainoaminen.

Rikosilmoituksen aika. Eevan nuorempi tytär, hänen tyttärensä. Syyllistyneet törkeään kotirauhan rikkomiseen. Puolisoni vapaudenriistoon. Häikäilemättömästi terrorissa avustaneita uhkailijoita löytyy omista sukulaisistani. ”Kohta joku tulee sinne.”

Menomme ja tulomme tiedettiin tarkkaan. Olimme jatkuvan tarkkailun kohteina.

Olin Eevan puoliso, lähiomainen. Hän kielsi terveystietojensa luovuttamisen tyttärilleen. Eevan itsemääräämisoikeutta, ihmisoikeutta, loukattiin toistuvasti. Pieni onnemme yritettiin tuhota. Vakain tuumin ja harkiten.

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu