Unen viesti: Soita mehiläiselle vai Mehiläiseen?

Unessa nainen, utareensa roikkuivat melkein navassa, sanoi: Soita mehiläiselle! Maija Mehiläisellekö? Vai Servin  Maijalle, jonka lapset, laulun mukaan, ovat marakatin sukua. ”Kun niit oli maassa ja niit oli puussa.” Heräsin. Uni hälveni. Vai pitäisikö minun soittaa Mehiläiseen jonkun puolesta? Antaa suositus… Tai maksaa puolisoni sinne, asianmukaiseen hoitoon.. Unet ovat vaikeaselkoisia

Join sumpit. Niin, puolisoni oli nyt sairaalassa. 84 v. Ja hänen tyttärensä oli taas aktivoitunut. Se selvisi, kun kävin katsomassa häntä. Oli kai soitellut osastolle. Hän ei ole lähiomainen.

Yeah. Olen lahjakas, mutta en voi vanhuuden tuloa sentään estää. Puolisoni hengitysvaikeuksien osasyy oli ehkä mahaportin löysyys. Mahaneste nousi suuhun, pani kakomaan. Röyhtäilemään. Haponsalpaajat auttoivat, mutta oliko sivuvaikutus se, että keuhkoihin oli mennyt nestettä?

Aloitteestani labrassa oli selvinnyt, että keuhkojen puhallusvoimasta oli kadonnut 20%. Tulos oli sama astmalääkityksen jälkeen. Eli inhalaattorin oireita vähentävä teho oli lähinnä psykologinen. Oikeaa syytä ei selvitetty.

Unet. Puolisoni tytär.. Mustasukkainen ja kade, äitinsä mukaan. Aiheutti vanhukselle psyykkistä haittaa puhsoitoillaan.

Puolisoni soitti jopa pikkuserkulleen Jukka Kekkoselle, oikeusoppineelle, tyttärensä aggresioista. Soitti monelle muullekin. Harkitsi lähestymiskiellon hankkimista.

Tämä tytär on sinnikäs. Olisi yhtä sinnikäs tarjoamaan tekoja äitinsä auttamiseksi. Erään epikriisin mukaan puolisoni välit tyttäreensä ovat riitaiset. ”Pelkää, että tytär tulee kirveen kanssa”

Onhan tämä tytär todellakin soitellut unohtaen sen, että meikä on oikeasti ollut äitinsä tukena. Meillä on ihmissuhde, ei hoitosuhde. Hän itse päättää asioistaan. Lääkärikäynneistään.

Join vielä kupposen. Menin makuulle. Toivoin, että uneeni tulisi taas nainen. Joku muu kuin edellisunen utaretar.

Puolisoiden aikuiset lapset.. Ei välitetä pienistä.

 

 

 

 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu