Vääryys oikeusvaltiossa

Raita Karpo on äidin pikkuserkku! Tämän valtin  kun lyön pöytään, porukka hiljenee..  Se on ainoa valttikorttini..

Äidinpuoleinen suku on Joroisista lähtöisin. Hämäläiset

14. päivänä soitin oikeusaputoimistoon siksi, että ystäväni itsemääräämisoikeus vahvistetaan virallisesti.

Vahvistus varatusta käyntiajasta ei tullut spostiini, ei puhelimeen. Tänään soitin uudelleen. Vahvistus tuli kumpaankin laitteeseen heti. Anteeksipyyntökin esitettiin. Ja selitys. Luukku oli sormetettu väärin, luuku.

Tämä virhe olisi pitänyt huomata. Vai eikö virasto avannut spostiaan yli viikkoon? Ja puhelinnumero.. oli sama. Sitä ei tarvinnut toistaa. Miksi siis tähän numeroon ei tullut viestiä. Siksi, ettei mitään viestiä, viestejä edes lähetetty?

Aiempien lääkärintodistusten mukaan ystäväni on oikeustoimikelpoinen.  Minulla on  laillinen valtuutus hoitaa hänen asioitaan aina, kun hän niin haluaa. Hänen tahtoaan on kunnioitettava. Ilman selittelyjä. Hänen ei tarvitse selittää esim. sitä, miksi käyn hänen pyytämillään kauppareissuilla.

Pelkästään korkea ikä tuottaa rajoituksia. Vai pitäisikö minun evätä apuni? ”Mene ite kauppaan! Terve ihminen..”

Ystävän sairaalajakson jälkeen jouduin soittamaan muutaman kerran hoitajille. Kirjoitettua lääkettä ei ilman patistelua saanut ulos apteekista. Unohdettu asia sekin.  Olen hänen  toiveensa tähden lähiomainen. Omasta tahdostani.

Hoitamistani asioista löytyy dokumentit. Aloitteestani X pääsi useaan tutkimukseen. Tarpeelliseen.

Raita Karpon laulu ei auta. Hannu Karpoa tarvitaan, tarvittaisiin tänäänkin. Monessa asiassa.  Muuten asioiden hoito voi unohtua..

 

 

 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu