Vanha kunnon kuri

Elokapina ja Sirpa Selänteen mielipidekirjoitus, jota puoliso Teemu, laillisen väkivaltaviihteen edustaja, ihaili.

Alla, kasvon kaikkivallan, kolumni v tuohivirsu.

Näitä kouluammuskelijoita on vaikea ymmärtää; mikseivät mene metsään pyykkinarun kanssa? Mitä pitäisi tehdä, että tyytyväisyys lisääntyisi?

Meikän lapsuudessa luokassa oli aina 40 tenavaa. Melkein jokainen oppi lukemaan ekaluokalla ennen joululomaa. Jos ei oppinut, talutettiin korvasta apukoluluun.

Enää ei ole ankeaa lapsuutta. Käpylehmä, räsynukke ja lankarulla eivät kelpaa leikkikaluiksi. Toisaalta aikuinenkin mies leikkii nuken kanssa pimennysverhojen takana.

Tutkimus paljasti, että sukupuusta löytyi myös kiertokoulun opettajia. Nimeni on Tyyne Tynkkynen, lepo!

Al Capone kauhistui nuorison käytöstapoja. Piiskaa pyllylle, oli hänen neuvonsa elokuvassa.

Murkkuna piiskan makuun päässyt saattaa aikuisena maksaa sievoisen summan kihelmöivästä selkäsaunasta. Kouluissa kuritus kuuluisi opetusohjelmaan. Keppi ja porkkana.

Nuorison juoppoutta kauhistellaan, mutta jotain vastenmielistä on siinä, että myös ikäihmisten kaljarallista ollaan muka huolissaan. Ainakin toistaiseksi omilla rahoilla juominen on laillista puuhailua.

Kaverilla ja minulla oli muutaman kerran viinipullo mukana rippikoulussa. Kirkollinen naimalupa irtosi hutikasta huolimatta.

Vanhainkodissa jatkan Raamatun tutkistelua ja viinin maistelua. Jos se yritetään estää, tuikkaan vaipat tuleen.

Käsitöiden vaikutusta ei kannata väheksyä. Harjoitus voi tuottaa mestariampujia. Kukaan ei kuole, syntyvyys ja naisten tyytyväisyys voi lisääntyä.

Naiset ei tykkää pehmeistä miehistä. Kuppareita ja valkosipuliguruja kouluihin. Pojat muuttuu koviksi, raivo ja masennus poistuu. Tytöt tykkäävät. Eikö se ole juuri sitä oikeaa onnea?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu