Pelastaako heimosotureille hävinnyt NATO Suomen?

Mitkään sotilaalliset, sen paremmin puolustukselliset kuin hyökkäykselliset vaihtoehdot eivät ole riskittömiä. Sodat ovat seurauksineen aina äärettömän yllätyksellisiä.
Elämme keskellä NATO-Suomea maassa, jossa niin usein vallitsee yksi totuus.
Mielenkiintoisesti absoluuttisesti on unohtunut miten juuri äsken NATOlle kävi Afganistanissa 20 vuoden sotimisen jälkeen. Kun heimosoturit kukistivat NATO-maat, niin miten NATO sitten Suomen turvaa?
Aiemmin NATO-maista ainakin USA  tuki islamistisissejä, kun he taistelivat Neuvostoliittoa vastaan. Sellaista on kansainvälinen politiikka usein
Ehkä näkökulma laajenee viimeistään USAn seuraavien presidentinvaalien jälkeen? Ehkä jo aiemmin, koska kansainvälisen politiikka on murroksessa. Laitan tähän vain yhden poiminnan Olli Tammilehdon jutusta: ”Arsenaalissa on myös sellaisia ”miniydinaseita”, jotka sopivat F-35-hävittäjiin – siis hävittäjätyyppiin, jota Suomeen on tilattu. Näidenkin joukkotuhoaseiden voima ylittää Yhdysvaltain Hiroshimaa pudottaman pommin, joka tappoi yli 300 000 ihmistä. Saksa on hankkimassa F-35-hävittäjiä nimenomaan siksi, että ne voidaan varustaa USA:n ydinpommeilla.”
Ydinsodan hulluus saattaa olla lähempänä kuin koskaan. Toivottavaa olisi, että Suomi ei olisi siinä osallisena.
Kannattaa tovi miettiä sitäkin, lisäsikö NATOn hyökkäys Afganistaniin maailman turvallisuutta. Biden totesi, että siinä kyse ei ollut tyttöjen koulunkäynnistä vaan USAn turvallisuuspeloista.
 
Niille, jotka haluavat kyyditä minut Venäjälle, kerron, että vastustan väkevästi Venäjän aggressiivista, raakalaismaista politiikkaa.
Kannattaa lukea Olli Tammilehdon artikkeli, joka on. piristävä puheenvuoro NATO-Suomessa:
http://www.tammilehto.info/blogi/2022/04/19/nato-kannatuksen-premissit-virheellisia/#sdfootnote8sym
+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu