Putin – Rubert Murdoch – Wendy Deng – Trump

The Time kirjoitti mediamoguli Rubert Murdochin Venäjän-liiketoimien ”pimeästä puolesta” vuonna 2011. http://content.time.com/time/world/article/0,8599,2085878,00.html

Viimeistään artikkelissa kuvattujen monisäikeisten ja värikkäiden yritystoimien tiimellyksessä korkeaprofiilinen mediajohtaja tuli kosketuksiin presidentti Putinin kanssa. He tapasivat Pietarissa 2005, jos kohta aikaisemminkin.

Tiedetään FBI:n tutkineen 2012 Murdochin toimia Venäjällä. 2016 vaalien jälkeen Reuters uutisoi Facebookin sanoneen että 126 miljoonaa Amerikkalaista on joutunut Venäjä-kytkyisen poliittisen vaikuttamisen piiriin. Murdochin ja Fox-median sanotaan avanneen väyliä tälle mediavaikuttamiselle.

*

Rubert Murdoch, joka kontrolloi FoxNews -mediaimperiumia, oli naimisissa kiinalaissyntyisen Wendi Dengin kanssa 14 vuotta. Wendy Dengin on kansainvälisissä lähteissä väitetty toimineen Kiinan ulkomaanpalvelun agenttina ja, mahdollisesti, Venäjän. Asiasta ovat uutisoineet mm Wall Street Journal ja The Telegraph.

Itseasiassa Yhdysvaltain vastavakoilun viranomaiset ovat varoittaneet epäilyistä hyvissä ajoin Trumpin hallintoesikuntaa ja presidentin vävyä Jared Kuschneria ja Ivanka Trumpia

*

Wendi Dengillä, ollessaan Murdochin kanssa aviossa, on väitetty olleen suhde Britannian entisen, työväenpuolueen kolmatta tietä edustaneen, pääministerin Tony Blairin, samoin kuin Googlen johtokunnan puheenjohtajan Eric Schmidtin kanssa, mikä johti siihen, että mr Murdoch otti pikaisen eron Wendi Dengistä.

*

Avioliittonsa aikana Rupert ja Wendy päätyivät läheiseen kanssakäymiseen Ivanka Trumpin kanssa. Ystävyys meni jopa niin pitkälle että Murdoch’it kutsuivat Ivankan rentoutumaan heidän näyttävälle jahdilleen.

Eronsa jälkeen Deng omistautui roolilleen kansainvälisen eliitin tavoiteltuna ja kiinnostavana persoonana, eikä vähiten kadehdittavan kontaktiverkostonsa ansiosta.

Talvella 2016 kansainvälinen seurapiirimedia kohahti kun liikkeelle laukaistiin huhu, jonka mukaan Venäjän ”poikamiespresidentti” Putinin ”uusi tyttöystävä” oli kiinalainen mediamogulin exä, Wendy Deng.

Putin oli 2014 eronnut vaimostaan, jonka kanssa hänellä oli kaksi salaperäistä tytärtä, joiden vaiheita opintojen ja suurbisneksen sekä parisuhteiden maailmassa mediat siinä kovana pyrkivät seuraamaan. Presidentin tiedettiin seurustelleen vuosia rytmisen voimistelun olympiavoittajan Alina Kabajevan kanssa. Heillä väitettiin olevan yhteinen lapsi Putinin avioliiton ajalta, ja toisen lapsen tulla ounasteltiin tuon tuosta. Uskottiin että tsaarin ottein valtaistuimelleen asettunut johtaja kaihosi saada vihdoin myös ”perintöprinssin”. 2016 talvella Kabajevan sanotaan synnyttäneen sveitsiläisessä korkealuokkaisessa klinikassa lapsen, presidentin väitettiin toimineen kuin aviomiehen. Näyttäviä häitä odottaneet joutuivat pettymään, kun Putinin uskottiin hylänneen rakkaansa. Sotcin olympiakisojen seremlnioissa näyttävästi esiintynyt Kabajeva katosi parrasvaloista, vain joitain hajatietoja on nähty hänen uusista tehtävistään.
*
Wengin väitettiin tapailevan eronsa jälkeen Putinia, samalla kuin hän jatkoi läheisiä suhteitaan Ivanka Trumpin ja Jared Kuschnerin kanssa.
On jopa uutisoitu, että Weng on nimennyt Ivankan parhaaksi ystäväkseen.
Mediasta löytyy viljalti merkkejä heidän pitkään jatkuneesta ystävyydestään ja siitä, että he ovat usein viettäneet lomiaan yhdessä.
Eikä tässä kaikki, Wendy ja Ivanka on nähty Dasha Zhokvan seurassa. Zhokva on maanpaossa Britanniassa olevan venäläisen oligarkin Roman Abramovichin vaimo. Molemmat oli kutsuttu presidentti Trumpin virkaanastujaisiin Ivanka Trumpin toimesta tammikuussa 2017. Tämä on muuan Trumpin perheen lukuisista venäläisistä suhteista.

Kukaan ei näytä tietävän millä keinoilla Murdoch sai Wengin elämään puolisonaan 14 vuoden ajan. Murdochin valvoma FN ei väsynyt toistamaan venäläistä viestiä siitä, miten Venäjän syyksi väitettyyn DNC:n hakkerointiin syypäitä olivat demokraatit ja Ukraina, eikä Kreml sille altistuneine tahoineen.
Foxin tunnetusti väitetään johtaneen harhaa amerikkalaisia äänestäjiä ja nimenomaan Trumpin verkkoihin.
Mikä siten sai sen toimimaan kuten sen väitetään toimineen, levittämään misinformaatiota? On epäilty, että taustavoimana on Putin ja Trump, joilla oli hallussaan jotain, joka sai Murdochin toimimaan niin kuin Murdoch toimi, – kiitos Wendy Dengin.
Tämä teoria selittäisi mediamogulilta monoa saaneen Wendyn onnistumisen vakiinnuttaa asemansa korkeimmalla jetset tasolla?

veikkohuuska

historianharrastaja, tanakasti ajassa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu