Putinin vastainen järjestö NRA ilmoitti olevansa vastuussa D. Duginin salamurhasta

Venäjän Kansallisen Tasavaltalaisen Armeijan (NRA) manifesti

Eilen 21.8.2022 Venäjällä julkaistiin sosiaalisessa mediassa manifesti, jolla aktivisteja, sotilaista ja poliitikkoja kutsuttiin avoimeen taisteluun yksinvaltaa vastaan. Manifestin ajoitus liittyy voimistuviin epäilyihin näkyvän aseellisen vastarinnan ja maanalaisen toiminnan noususta sotaa käyvällä Venäjällä. Samalla päivämäärä, 21.8., oli ”Prahan päivä”, vuotta Tshekkoslovakian miehityksestä 21.8.1968.

Manifestin toi julki sivustollaan Jason Jay Smart, joka kertoi:

”Ystäväni Ilja Ponomarev 🇷🇺 @iponomarev , ilmoitti, että aseellinen Putinin vastainen järjestö, National Republican Army (NRA), oli vastuussa eilisestä D. Duginin salamurhasta. NRA pyrkii kaatamaan Putinin kleptokratian. Ponomarev (rohkeasti) ilmoitti tukevansa NRA:ta.

Link: Jason Jay Smart Twitterissä: ”Translation of NRA’s manifesto as one page – thanks @ChuckPfarrer ! https://t.co/Q767LMk7CW” / Twitter

*

Käännös venäjä>englanti: Jason Jay Smart

KANSALLISEN TASAVALLAN ARMEIJAN (NRA) MANIFESTI 21.8.2022

Me, venäläiset aktivistit, sotilaat ja poliitikot, jotka nyt toimimme Kansallisen Tasavaltalaisen Armeijan partisaaneina ja taistelijoina, julistamme lainsuojattomiksi kaikki Venäjän kansan sodanlietsojat, ryövärit ja sortajat!

Julistamme presidentti Putinin vallankaappaajaksi ja sotarikollisiksi, joka on räätälöinyt perustuslain, käynnistänyt slaavilaisten kansojen välisen murhasodan ja lähettänyt venäläiset sotilaat varmaan ja järjettömään kuolemaan.

Köyhyys ja arkut toisille, palatseja toisille – hänen politiikkansa ydin.

Uskomme, että ihmisillä, joilta on riistetty äänioikeus, on oikeus kapinoida tyranneja vastaan.

Syrjäytetään ja tuhotaan Putin!

*

Tavoitteemme on lopettaa Venäjän ja sen naapureiden tuhoaminen, lopettaa joukkomme toimintaa Kremlin liikemiesten hyväksi, jotka ovat imeneet kansamme rikkaudet ja tekevät nykyään rikoksia maassamme ja sen ulkopuolella.

Julistamme Venäjän federaation hallituksen ja aluehallinnon virkamiehet vallan-anastajan rikoskumppaneiksi – ne, jotka eivät eroa, me tuhoamme.

Julistamme liikemiehet, jotka tienaavat rahaa korruptiosta ja yhteydenpidosta virkamiesten kanssa – kotimaan pettureiksi ja anastajan rikoskumppaneiksi. Niiden omaisuus, jotka eivät tee parannusta eivätkä julkisesti vastusta tätä hallitusta ja sen sotaa, me tuhoamme heidät itse.

Julistamme turvallisuusjoukkojen jäsenet anastajan yhteistyökumppaneiksi. Kaikki te, jotka ette laske aseitanne ja repäise olkahihnaanne, me tuhoamme.

Julistamme sotilaskuormat ja sodasta tienaavien ja sitä taloudellisesti auttavien lastit laillisiksi kohteiksi, jotka tuhoamme.

*

Muistamme Venäjän talojen pommitukset, jotka toivat Putinin valtaan. Tiedämme, että hallinto ei kavahda ja pysähdy mihinkään kamalimpiinkaan rikoksiin. Ja me julistamme: toimimme vain kasvokkain hallinnon kasvoja vastaan. Emme hyökkää minkäänlaisiin siviilikohteisiin emmekä siviilejä vastaan, ja jos Putinin silovikit suorittaa tällaisia ​​provokaatioita ja syyttää uhreista meistä – älkää uskoko niitä!

Kehotamme Venäjän armeijan sotilaita lopettamaan veljiemme ampumisen, mistä he ovatkaan – Georgiasta, Syyriasta ja muista maista.

Kehotamme kaikkia venäläisiä liittymään joukkoomme ja nostamaan uuden Venäjän valko-sini-valko lipun Putinin hallituksen häpäisemän trikolorin sijaan.

*

Kutsumme kaikkia niitä, jotka ovat valmiita taistelemaan, seuraamaan esimerkkiämme ja kaatamaan tämän epäinhimillisen, tekopyhän ja kansanvastaisen hallinnon!

Pidämme mahdottomana hyväksyä sitä, että venäläisiä alettiin leimata kaikkialla maailmassa sotarikosten vuoksi, joita ovat tehneet ne, joilla ei ole kansallisuutta tai isänmaata ja jotka rakastavat vain rahaa ja valtaa.

Maailma ei ole Venäjän vihollinen, eikä Venäjä ole ihmiskunnan vihollinen, ja me todistamme sen teoillamme.

Suojelemme kaikkia, jotka seuraavat kutsuamme.

Kaikki, jotka toteuttavat ohjelmaamme järjestelmän muutokseen asti, ovat vapautettuja vallananastajan säädättämien lakien määräyksistä.

Voittomme jälkeen vapautamme välittömästi kaikki Putinin hallinnon laittomasti tuomitsemat.

Annamme vapauden kaikille Venäjällä eläville kansoille ja rakennamme uuden yhteiskunnan: – yhteiskunta ilman oligarkkeja, ilman korruptiota, ilman virkamiesten mielivaltaa, ilman nöyryyttävää köyhyyttä.

Yhteiskunta, jossa jokainen palkitaan työstään. Yhteiskunta ilman sotia ja väkivaltaa.

Yhteiskunta, jossa valta kuuluu kansalle, asukkaat valitsevat omat johtajansa ja järjestävät kaupunkiensa ja kyliensä elämää.

Yhteiskunta, jossa hallitsijat eivät uhraa ihmishenkiä oman suuruutensa vuoksi, vaan keskittyvät koulutukseen, lääketieteeseen ja tieteen kehitykseen.

Yhteiskunta, jossa kaikki ovat ylpeitä siitä, että ovat syntyneet Venäjän maaperälle ja haluavat elää siellä!

Eläköön vapaa Venäjä!

Missä ikinä oletkin, taistele kuten me, taistele kanssamme, taistele paremmin kuin me!

Puhdistakaamme kotimaamme saastasta! Voitto tulee olemaan meidän!

Pidä meihin yhteyttä Rospartizanin sähkekanavan kautta.”

*

[Käännös: englanti > suomi, VH]

*

+7
veikkohuuska
Ikaalinen

historianharrastaja,
tanakasti ajassa

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu