Kokoomuksen moku-hullutus ja PS

Kokoomuksen multikulti-mokutus on jo niin härskiä että Perussuomalaisilla on seuraavassa hallituksessa helppo tehtävä: torpata, teloa ja vesittää Kokoomuksen kaikki ”kehitysideat”.
 
Se on parempi vaihtoehto kuin jäädä oppositioon kasvamaan korkoa ja seurata sivusta sinupunahallituksen myyräntyötä.
 
Kävin äsken Tukholmassa ja metrolla vähän sivummalle ajellessa huomaa yhtäkkiä oleskelevansa Pohjois-Afrikassa, ainoana valkoihoisena koko metrovaunussa. Muut paikallaolijat pälyilevät vihaisesti toisiaan ja minua ja minulle ei tule muuta mieleen kuin etten tahdo jäädä keskelle seuraavaa välienselvittelyä. Käännynpä seuraavalta asemalta takaisin.
 
Lontoossa ja Glasgow’ssa ollaan näissä asioissa Tukholmaa pidemmällä, siellä on molempien kaupunkien aivan keskustassa suurehko alue jossa kadulla näkee vain ei-eurooppalaisia. Valkoiset linnoittautuvat pubeihin jotka poikkeavat tavanomaisesta koska niiden ikkunat on paitsi varustettu näkösuojan tuottavalla struktuurilla, lisäksi myös peitetty paksuilla verhoilla. Vankeina ja pakolaisina omassa maassaan, ilman oikeutta tavanomaisena pidettyyn elämäntapaan.
 
Sen sijaan ei-eurooppalaisille tarjotaan jatkuvasti mahdollisuutta laittomaan elämäntapaan. Alkaen laittoman maassaoleskelun ”laillistamisesta” päätyen erilaisiin lainsäädäntöihin ja peräti eri tuomioistuimiin eri etnisille tai uskonnollisille ryhmille. On selvää, että ulkomaalaisista rikollisista halutaan tehdä etuoikeutettua väkeä ja lainkuuliaisista oman maan ihmisistä alistettuja. Ja tässä kohtaavat äärivasemmiston tavanomaiset sabotaasifantasiat ns. keskustaoikeiston ”parempien piirien”, eli kuten nykyisin sanotaan eliitin, käytännöt sisäisen koheesionsa ylläpitämiseksi. Kuvaavaa oli Kokoomuksen johdon marssiminen vuonna 2015 yksissä tuumin äärivasemmiston ja narkomaanien kanssa Unelmaansa julistamassa.
 
Eliitin koheesio säilyy kaikenlaisella – niin – unelmista ja kehitysideoista puhumisella, tahtotilaan pyrkimisellä, positiivisen kierteen lietsomisella ja millä tahansa mikä vieraantuu realiteeteista. Eliitin jäseniä ovat myös he, jotka eivät siihen vielä kuulu mutta ovat pyrkimässä, ja heidän mukaan kuulumisensa on psykologiselta luonteeltaan valtaan samastumista, eli valtaa käyttävien ajatusmaailman mahdollisimman tarkkaa kopiointia tilanteessa jossa valtaa ei vielä ole. Se on omasta elämäntilanteestaan vieraantumista, eli – hohhoijaa – unelmia, tahtotilaan pyrkimistä, kehitysideoita, positiivisen kierteen manaamista, eli realiteeteista erkaantumista. Ne siellä vankilan tai linnoituksen kaltaisissa pubeissaan istuvat kansalaiset taasen ovat vieraantuneet kehitysideoista. 
 
Työelämässä kyse on käytännössä substanssiosaamisen väheksymisestä enkä usko sen olevan millään lailla viisasta koska emme lähitulevaisuudessa saa tietokoneita jotka ajattelevat ja ymmärtävät ja tekevätkin aivan kaiken meidän puolestamme. Mitä jos jättäisimme tahtotilaan pyrkimisen tietokoneille?
 
Kuvittelin vielä hieman yli kymmenen vuotta sitten että Kokoomuksesta voisi vielä tulla oma itsensä, oikeistolainen konservatiivipuolue, mutta sitten huomasin ettei puolueen liberaaleilla ollut enää aikomusta suvaita puolueen konservatiiveja entiseen malliin. Nyt esiin on tullut kolmas porukka joka ei ole sen enempää liberaali kuin konservatiivinenkaan vaan puhtaasti sosiaalidemokraattinen, kenties täyttääkseen demarien jättämää tyhjiötä heidän liikahdettuaan entistä kauemmas vasemmalle. Ja näille kokoomusdemareille moku-hullutuksen kiihdyttäminen on ideologinen imperatiivi.
 
Jos läntinen talouselämä monopolisoituu entisestään, se vahvistaa kuvailemaani haitallista kehitystä koska sellainen johtaa työelämän, työyhteisöjen, polarisoitumisen lisääntymiseen perinteisen työväen kadotessa ja tehdessä tilaa feodaaliköyhälistölle. Jos taasen pörssimaailman ”mekanismit” eli operaatiot kääntävät suuntaa monopoleista poispäin, kansalliselle politiikalle kaikissa olomuodoissaan syntyy enemmän mahdollisuuksia. Molemmissa tapauksissa Perussuomalaisten mahdollisuus profiloitua on hyvä.
+2
velipesonen

Olen syntynyt vuonna 1968. Olen insinööri, isä, poika ja muusikko.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu