Kunnallisverot ja sananvapaus – Ylivieskan tilanne.

Kunnallisverot ja sananvapaus.

Ylivieskan kunnallisverotus
Mielestäni Ylivieskan kuntaveron ei tulisi olla näin korkea, vaikka Ylivieska kasvaakin.
kohtuullinen kuntavero on järkevä ja riittävän alhainen toimivan talouden kannalta, silloin Ylivieskalaisten ostovoima säilyy ja sitä kautta paikalliset yritykset pystyvät palkkaamaan lisää työntekijöitä, sillä enemmän kuluttavat ylivieskalaiset lisäävät kysyntää paikallisille yrityksille.

Ylivieskan varojen käyttäminen taas kannattaisi suunnata peruspalveluihin, kuten koulutukseen, turvallisuuteen, terveyspalveluihin ja tiestöön.
Ylivieskassa etenkin kylien tiet on surkeassa kunnossa! Täynnä railoja ja halkeamia, sorateitä ilman päällystettä, mutaisia monttuja ja syviä kuoppia, samaan aikaan keskustan tiet saa uuden päällysteen. Ei ole oikeudenmukaista korjata teitä vain rappaeutuneesta kohdasta, se on syrjivää politiikkaa.
kuntakokeilut ja sukupuolineutraalit liikennemerkit eivät ole peruspalveluita. Muihin kuin peruspalveluihin ei tulisi käyttää Ylivieskan keräämiä verovaroja, sillä se on heikkoa taloudenpitoa.

Ylivieskan tulee myös pitää ylivieskalaiset tyytyväisinä, sitä varten Ylivieskan tulee tarjota riittävät mahdollisuudet harrastaa liikuntaa, esimerkiksi liikuntakeskuksen ja lenkkipolkujen avulla. Niiden ylläpitoon tulee käyttää kunnan keräämiä varoja, sillä siten Ylivieska säästää resursseja peruspalveluista.

 

Sananvapaus

Muut puolueet ovat osoittaneet ettei niitä kiinnosta kuntalaisten hyvinvointi, vaan enneminkin muut asiat, kuten esimerkiksi sananvapauden rajoittaminen, mikä on huono asia, sillä sen takia kehitys hiipuu, sillä kehitystä varten tarvitaan kritiikkiä, ja tästä syystä Ylivieskassa pitäisi loppua toisinajattelijoiden ja muiden vainoaminen. Ylivieska pystyy luomaan hyvää yhteishenkeä kaupunkiin, keksimällä uusia tapahtumia, esimerkiksi torille ja liikuntakeskukseen ja muualle. Ylivieskalaiset täytyy saada arvostamaan toisiaan ja kokemaan hyvää yhteishenkeä.

Perussuomalaisilla on tavoitteena laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Ensin suomalaisten hyvinvointi ja turvallisuus. Lisäksi perussuomalaiset puolustaa vahvasti loukkaamatonta oikeutta sananvapauteen. Perussuomalaiset tahtovat sinut mukaan kunnallisvaaleihin. Lähde ehdolle alla olevasta linkistä ja ota rohkeasti yhteyttä Ylivieskan paikallisjärjestöön ja Kiitos videon katsomisesta.

Tule mukaan perussuomalaisiin:
https://www.perussuomalaiset.fi/uusi-jasen-tutustu-meihin/

Tule mukaan kunnallisvaaleihin:
https://www.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit-2021/lahde-ehdolle-kuntavaaleihin/

Ota yhteyttä Ylivieskan seudun paikallisjärjestöön: https://ylivieska.perussuomalaiset.fi/hallitus/

Anna minulle palautetta lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWAjP-rt1X3KQHvQ27bkWTCuXVsorV55Jk0__14L59OdqXZg/viewform

Video liitteenä:

Kirjoittanut Venni Härkönen

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu