Menisikö Kokoomus tarvittaessa samaan hallitukseen Vihreiden kanssa maahanmuuttoasioissa?

Tervehdys aivan jokaiselle lukijalle, minulla on ilo ja kunnia kertoa teille lukijoilleni tässä artikkelissani se, että
menisikö Kokoomus tarvittaessa samaan hallitukseen Vihreiden kanssa maahanmuuttoasioissa.

Kokoomus on suhmuroinut eduskunnassa Eu:n elpymispaketti asioissa häviten kannatustaan perussuomalaisille kuntavaaleissa.
Ulkomaalaisen halpatyövoiman asioissa kokoomus onkin äärisuvaitsevaisten Vihreiden kanssa, joten ei olisi yllätys nähdä näitä kahta vielä
samassa hallituksessa. Mikäli Kokoomus voittaa seuraavat eduskuntavaalit on sen valittava joko perussuomalaiset tai Vihreät ja kepu.

Haitallinen maahanmuutto syö yhteiskunnan resursseja, mikä korottaa merkittävästi veroja sekä heikentää nykyisten työssäkäyvien asemaa.
Suomalaisten yritysten kannalta ei ole hyvä asia, tuoda tulonsiirtoja nauttivaa halpatyövoimaa Suomeen, sillä usein se nauttii tulonsiirtoja työnteon yhteydessä.
Tällainen toiminta heikentää yhteiskunnan kokonaisuutta ja rasittaa sitä lieveilmiöin. Haitalinen maahanmuutto on rajusti epäisänmaallista ja palvelee Vihreitä intressejä
pienesti kuluttavan yhteiskunnan aikaansaamiseen.

Yrityksille olisi parempi rehdin kilpailun kannalta Perussuomalainen Hallitus, koska se varjelisi riittävää kulutusta ja rehtiä kilpailua haitallisen halpatyövoiman sijaan, lisäksi Vihreät ovat perinteisille yrittäjille ikävä asia, koska Vihreät tavoittelee ilmastohysteriaan perustuvaa fossiilisesti tuotettujen tuotteiden tuotantokustannusten kasvattamista.

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu