Sananvapaus ja Suomalaisten turvallisuus turvattava!

Sananvapaus ja Suomalaisten turvallisuus turvattava!
Suomen tilanne on lipumassa punavihreästä suunnasta kohti vakavaa kriisiä. Suomalaisten on toteutettava muutosta parempaan!
Siirrytään tukemaan omaa kotimaatamme sekä terveitä kunniallisia arvoja liberaalin mädätyksen sijaan.
Aloitetaan elämään tervettä elämää ilman punavihreää sekoilua tai ilmastopaniikkia. Kiitos kaikille perussuomalaisten äänestäjille annetuista äänistä
viime kuntavaaleissa. Perussuomalaisten valtuutettujen, lautakuntien jäsenten jne… toiminta kuntien keskushallinnossa on odotettavaa tuottaa edistystä Terveen Suomalaisuuden edistämiseksi. Tahdon, että jokaisen Suomalaisen eläminen toimii Suomessa sopivasti yhteiskunnan mahdollistamana julkisten palveluiden ymv. päätösten osalta.

Sananvapudesta ei saa joustaa! Suomalaisten on saatava sanoa mitä haluaa. Sananvapauden rajaa ei saa venyttää, eikä sananvapaus tunne poikkeuksia.
Nykyinen Sananvapauden tila turvattava etenkin some-alustoilla ja poliittisessa päätöksenteossa. Emme voi olettaa yhteiskunnan hyvinvoinnin paranevan poliittisia vastustajia hiljentämällä. Asiat käsiteltävä julkisuudessa, eikä salailua tai taikka vääristelyä tule hyväksyä.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu