Siirrytään vertaisverkko yhteiskuntajärjestelmään.

Nykyinen maailmantalous on kuin korttitalo, mikä huojuu ja on kaatumaisillaan, se on kaatunut ja kortteja pidellään sylissä hätäisesti viimeisin voimin.

Nykyinen maailmantalous ei tule korjaantumaan enää, jatkuva inflaatio on taloustieteellisesti mahdotonta se tulee aina päättymään järjestelmän kaatumiseen.

Tulisikin siirtyä luottamukseen perustuvasta maailmantaloudesta matematiikkaan perustuvaan maailmantalouteen, järjestelmän pohjana toimisi BitcoinSV rajattomilla lohkoilla ja välittömillä siirrolla (alle 1s viive) päälle rakennettaisiin sopiva lainsäädäntö, mikä kirjattaisiin muuttumaan lohkoketjuun ja toimisi myöskin vakuutusten, uhkapelin, sopimusten, jne. Kanssa yhteensopivasti.

Silloin vapautettaisiin suurin osa Suomalaisista nykyjärjestelmässä työskentelevistä yksityiselle sektorille ja luotaisiin lisää vaurautta maailmantalouteen. Suomella voisi olla myös oma rahayksikkö BitcoinSV lohkoketjussa, mikä olisi yhtälailla tarkkaanrajattu, mutta suojaisi Suomen taloutta ulkopuolisilta tahoilta, käytännössä tämä olisi siis virtuaalimarkka.

Samalla vapautettaisiin Digitaalinen kehitys täytäntöönpanoon ja saataisiin uutta teknologiaa Suomalaisten käyttöön ja päästäisiin eroon kulttieliitin perustamasta vero-orjuudesta.

Järjestelmää ei tulisi luoda uudelleen vanhanmalliselle pankkitoiminnalle, vaan BitcoinSV – osakkeiden sijaan tulisikin käyttää verkon sisältämiä kolikoita, verot yms. Varantovaatimukset jne. Tulisi olla myös verkon sisältämiä kolikoita ilman välikäsiä sekä fyysistä kultaa ilman paperikultaa, jotta ylivelkaantumista ei tapahtuisi. Tulisi olla myös pankeille lainsäädännön raja hakeutua konkurssiin BitcoinSV kolikkovarantojen loputtua.

Tämä johtaisi velkaantumisen sijaan hiljattaiseen sekä jatkuvaan talouden kasvuun, mikä kiihtyisi eksponentiaalisesti vakaalla pohjalla.

Valtion tulisi ottaa vastaan ainoastaan Kolikot ilman välikäsiä kolikko-osakkeiden sijaan. Yksityishenkilöiden olisi silloin mahdollista toimia yhteiskunnissa ilman pankkitilejä.

Venni Härkönen
Ylivieskan perussuomalaiset

Pankki ja raha järjestelmä, ihmiskunnan historian suurin huijaus, https://tokentube.net/v/2977234271/Pankki–ja-rahaj%C3%A4rjestelm%C3%A4—ihmiskunnan-historian-suurin-huijaus, 2021 video saattaa olla vanhempi.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu