Sosialidemokraattista maahanmuuttokriittisyyttä

Vuonna 2015 Ruotsin silloinen pääministeri Stefan Löfven sanoi, että Ruotsi on ollut liian naiivi suhteessa maahanmuuttoon ja sen aiheuttamaan terrorismin uhkaan. Ruotsin hallinto oli tuolloin nostanut terroriuhan korkeammalle kuin koskaan aiemmin. Islamistiset äärimuslimit muodostivat pääministerin mukaan ”suurimman uhan Ruotsia kohtaan”. Kannattaa kuunnella viisaita sosialidemokraatteja.

Silloin ei muistaakseni kuitenkaan sattunut mitään vakavampaa, mutta esimerkiksi vuonna 2022 islamilaiset mielenosoittajat ottivat rajusti yhteen poliisien kanssa Örebrossa. Neljä poliisiautoa sytytettiin tuleen, ja paikalla olleet poliisit kuvailivat tilannetta itselleen hengenvaaralliseksi.

Sosialidemokraatit eivät halua Ruotsiin yhtään ”Chinatownia, Somalitownia tai Pikku-Italiaa”, sanoi Ruotsin sosialidemokraattinen pääministeri Magdalena Andersson  samana vuonna. Kannattaa kuunnella viisaita sosialidemokraatteja.

Tanskan sosialidemokraattinen maahanmuutto- ja kotouttamisministeri Mattias Tesfaye puolestaan on sanonut, että ”ei-länsimaalainen maahanmuutto on tehnyt Tanskasta vähemmän vapaan ja liberaalin maan”. Kannattaa kuunnella viisaita sosialidemokraatteja.

Niinpä Tanska asetti tavoitteekseen nolla turvapaikanhakijaa vuodessa, sosialidemokraattisen pääministeri Mette Frederiksenin johdolla.

 

 

 

 

VesaHijer
Jyväskylä

Informaatioalan ammattilainen. Maltillinen maahanmuuttokriitikko. Sananvapauden puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu