Gaza ja Israel

Gazan ja Israelin konflikti on jatkunut puoli vuosisataa ja Islamistien tavoite on ollut koko tämän ajan tuhota Israel ja kaikki mitä se edustaa.

Natsisaksan valta ja Juutalaisviha jatkui vain noin vuosikymmenen.

Tästä kaikesta huolimatta Natsit tuomitaan, muttei Islamisteja. Juutalaisille ei anneta oikeutusta puolustaa suvereenia valtiotansa ja olemassaoloansa, edes siitä huolimatta, että Gazasta heitä on pommitettu puolivuosisataa. Natseja kohtaan kaikki oli sallittua jo vuosikymmenen jälkeen, mutta tätä toista pahuuden akselia vastaan, joka on jo toiminut hävittääkseen Juutalaiset paljon pidempään kukaan ei tunnu antavan oikeutusta taistella.

Miksei kansainyhteisö tuomitse antisemitismiä nyt, mutta tuomitsi kun Saksa sitä harjoitti?

Olisiko aika kohdata asiat niin kuin ne ovat ja puolustaa vähemmistöä. Vähemmistö tässä tilanteessa on tietenkin Israel, joka on saarrettuna vihamielisten toimijoiden toimesta, jotka ovat useasti uhanneet kansanmurhalla Israelia.

Israel on antanut yli puolivuosisataa siviileille aikaa poistua sotatoimialueelta. Olisiko aika todeta, että nämä siviilit eivät ole siviilejä vain puolisotilaallisiajoukkoja?

Jos Suomi ja suomalaiset olisivat kohdanneet puolivuosisataa raketti iskuja vaikkapa Ahvenanmaalta. Me tuskin oltaisiin edelleenkin sitä mieltä, että Ahvenanmaa saa toimia kuten on toiminut. Miehitys ja täydellinen puhdistus aseista olisi toimitettu aikaa sitten.

VesaJskelinen1
Sitoutumaton Helsinki

Olen aina ollut se ääni vähemmistöille. Minua on yleensä luonnehdittu anarkistiksi ja ihmiseksi, joka vastustaa henkeen ja vereen asioita, mitkä loukkaavat ihmisten oikeuksia. Olen aina laittanut itseni likoon puolustaessani heikompia.

Parempi maailma taistelemalla vääryyttä vastaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu