Kolmas maailmansota on jo ovella

Suomi ja pohjoismaat ovat nukkuneet aikansa ohi ja laiminlyönyt aseteknologiansa kehityksen. Kolmannessa maailmansodassa me tarvitsemme ydinaseet ollaksemme sodassa uskottava osapuoli.

Nyt Pohjoismailla ja Suomella on jo kiire ja emme ehkä ehdi valmistaa vetypommejamme ajoissa.

Meidän täten pitäisi valmistaa ”likaisia pommeja” ja toimitustapa Moskovaan ylettyen. Pietariin ylettyminen jo olisi puoli ruokaa. Näitä ydinaseita ilman ydinräjähdystä pitäisi olla merkittävä määrä tehdäkseen asuttamattomaksi Pietarin ja mielummin myös Moskovan kaksinkertaisesti johtuen siitä, että osa jää ilmatorjunnan uhriksi.

Pelote ja kyky ovat tarpeen kun toimimme epäinhimmilisen naapurimme kanssa. Meillä on tarve poistaa heidän valttikorttinsa (ydinaseuhka), jotta voimme edes teoriassa puolustaa suvereeniteettiämme. Nato ei takaa enää tätä eikä EU. Meidän täytyy itse kantaa vastuu omasta puolustuksestamme ja pakottaa vastapuoli toimimaan edes kohtuullisesti sodan syttyessä. Emme voi taistella kepeillä ja kivillä toisen osapuolen käyttäessä ydinaseita, jotenka tarvitsemme pelotteen poistaaksemme vastapuolelta halun käyttää kyseisiä aseita.

Ei ole merkitystä montako miestä uhraa henkensä rintamalla, jos samalla suuret kaupungimme tuhotaan ydinasein. Emme kykene puolustamaan itseämme enää 1800-luvun teknologialla. On aika siirtyä nykyaikaan.

VesaJskelinen1
Sitoutumaton Helsinki

Olen aina ollut se ääni vähemmistöille. Minua on yleensä luonnehdittu anarkistiksi ja ihmiseksi, joka vastustaa henkeen ja vereen asioita, mitkä loukkaavat ihmisten oikeuksia. Olen aina laittanut itseni likoon puolustaessani heikompia.

Parempi maailma taistelemalla vääryyttä vastaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu