Oikeus itsemurhaan ja eutanasiaan

Suomessa on valitettavasti ollut jo pitkään tilanne missä ei pääse psykiatriseen hoitoon, vaikka tahtoisi. Sairaalahoitoa ei vain ole tarjolla ja se näkyy metron ja junien myöhästelynä. Se näkyy myös sivullisina uhreina ja traumatisoituneina rekkakuskeina, junankuljettajina ja metronajajina.

Olisiko parasta tarjota ihmisille tehokas tapa tehdä itsemurha? Itsemurha ilman edellä mainittujen ammatinharjoittajien traumatisointia. Kotiin kuolemisessa on myös haittansa ja sen sotkun siivoaminen ja otsonointi on hidasta ja kallista. Naapuritkin saattavat tästä pahoittaa mielensä ja asuntojenarvo laskea.

Yksi ratkaisu ongelmaan olisi pystyttää kaupungintalon eteen laite.
Tämä laite on ollut pitkään käytössä, mutta vaatisi nykyaikaistamista, jotta sitä voisi operoida itsemurhan tekijä yksin. Eduskuntatalonkin eteen voitaisiin yksi pystyttää.

Ensivaiheessa kilpailutettaisiin rakennusyritykset ja arkkitehtitoimistot. Seuraavaksi alkaisi normaali kilpailutus puhdistusalan ja hautausurakoitsijoiden kanssa.

Kirjoittakaa kommentteja mikäli tulee mieleen parempia tapoja toteuttaa.

VesaJskelinen1
Sitoutumaton Helsinki

Olen aina ollut se ääni vähemmistöille. Minua on yleensä luonnehdittu anarkistiksi ja ihmiseksi, joka vastustaa henkeen ja vereen asioita, mitkä loukkaavat ihmisten oikeuksia. Olen aina laittanut itseni likoon puolustaessani heikompia.

Parempi maailma taistelemalla vääryyttä vastaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu