Oikeus ÖYHÖTTÄÄ!

Meillä kaikilla on oikeus öyhöttää täällä ja siksi julkaisenkin virallisen Öyhöttäjien blogin. Ihan sama mistä haluat öyhöttää puolesta tai vastaan täällä voit sen tehdä rentoutuneesti.

Annan muutaman siemenen aiheeksi, jotta öyhöttäjät pääsevät tunnelmaan.

1. Stubb on kykenemätön Presidentiksi ja ei edes ikinä päässyt yliopistoon Suomessa. Onko tuo ihme kun 90 ja 10 ei eroa hänen mielessään toisistaan ja suurimmat meriitit on olla ihmistikkataulu. Stubb myös tunnetaan koulukiusaajana.

2. Haavisto on homo ja linnanjuhlat tulevat olemaan riemukkaat. Armeijan käymätön ylijohtaja, joka on vain ylioppilas ja köyhä yrittäjä sen jälkeen, kun jätti paikkansa valtiotieteiden-linjalla yliopistossa. Sodasta vain neuvottelijan kokemusta, muttei tiedettävästi ikinä tappanut ketään tai ampunut aseella. Voiko ihminen, joka ei ole ketään sodassa tappanut olla ylijohtajamme?

VesaJskelinen1
Sitoutumaton Helsinki

Olen aina ollut se ääni vähemmistöille. Minua on yleensä luonnehdittu anarkistiksi ja ihmiseksi, joka vastustaa henkeen ja vereen asioita, mitkä loukkaavat ihmisten oikeuksia. Olen aina laittanut itseni likoon puolustaessani heikompia.

Parempi maailma taistelemalla vääryyttä vastaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu