Presidentin vaalit ja murheet

Hieman on pientä ihmistä ihmetyttänyt mihinkä Herra Stubb ydinaseita Suomen halki on kuljettamassa.

Tämähän voidaan tulkita vain yhdellä tavalla täällä ja Venäjällä. Suomi tulee sijoittamaan ydinaseita maaperälleen. Toivottavasti edes omiansa, eikä muiden vallassa olevia.

Pidän Stubbia todella vaarallisena henkilönä Suomen turvallisuudelle monesta syystä. Yksi näistä on Stubbin suhde ydinaseisiin ja toinen on hänen personaalisuutensa, joka saattaa räiskyä yli. Oletetaan tilanne missä meillä olisi ydinaseita presidentin napin hallussa. Stubbin hallussa. Herra ja Putin meitä armahtakoon.

Stubb on varmasti ihan hyvä ihminen, mutta ulostulot ja möläyttelyt saattavat meidät vielä kuseen, josta ei edes Haavisto meitä pysty nostamaan.

Muistakaa äänestää!

 

 

 

 

 

 

Ps. Oma ydinaseohjelma esimerkiksi Ruotsin kanssa voisi tuoda turvaa, mutta johtajien pitäisi osata tämä tehdä salassa. Stubb Presidenttinä mikään ei välttämättä pysy salassa.

VesaJskelinen1
Sitoutumaton Helsinki

Olen aina ollut se ääni vähemmistöille. Minua on yleensä luonnehdittu anarkistiksi ja ihmiseksi, joka vastustaa henkeen ja vereen asioita, mitkä loukkaavat ihmisten oikeuksia. Olen aina laittanut itseni likoon puolustaessani heikompia.

Parempi maailma taistelemalla vääryyttä vastaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu