Venäläisten sotadoktriini

Venäläisten sotadoktriini taas kerran näyttää olevan kansanmurhaan tähtäävä. Valitettavasti historia toistaa itseänsä ja Venäjä ei ole muuttunut.

Mitenkä sotaa voi sitten käydä tämän kaltaista uhkaa vastaan? No tietenkin olemalla tehokkaampi kansan murhaamisessa kuin vastapuoli. Meidän täytyy tähdätä aseissamme siihen, että koko Venäjän kansa saataisiin poistettua aseista ja/tai maapallolta.

Meillä ei ole eikä tule olemaan varaa kulutussotaan missä uhrataan miljoonia. Meillä on vain viitisen miljoonaa kun potentiaalisella vastustajalla on ~150 miljoonaa. Ei tule riittämään yksi suomalainen vastaa kymmentä vanajaa. Suhdeluku pitää nostaa yksi vastaa tuhatta. Meidän täytyy täten kehittää menetelmiä tuhotaksemme koko Venäjän väestö. Ehkä emme sitä pysty tekemään, mutta suunnitelma (kostoaseet) on oltava selvä ja venäläisten täytyy sitä pelätä.

Mitenkä me voidaan päästä tähän tulokseen kustannustehokkaasti? Meidän täytyy kyetä myrkyttämään makean veden lähteet kaikilla alueilla missä venäläisiä massiivisesti asustaa. Meillä tarvitsee olla pelote tuhotaksemme koko kansa. Mikään muu ei takaa turvallisuuttamme. On aika laittaa kemistit ja fyysikot suunnittelemaan tapoja puolustaa maatamme ja luodakseen uskottavan pelotteen.

VesaJskelinen1
Sitoutumaton Helsinki

Olen aina ollut se ääni vähemmistöille. Minua on yleensä luonnehdittu anarkistiksi ja ihmiseksi, joka vastustaa henkeen ja vereen asioita, mitkä loukkaavat ihmisten oikeuksia. Olen aina laittanut itseni likoon puolustaessani heikompia.

Parempi maailma taistelemalla vääryyttä vastaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu