Vastaus Janne Kanaselle kommunismin määritelmään
Ajattelin vastata näin omalla blogilla, vastauksen pituudesta johtuen.
Blogisi oli käytännössä määritelmä keinoista marxismin – leninismin opista kohti kommunismia, eli opin korkeinta päämäärää kohti.
Marxilais -leniniläinen teoria on toimintaohje päämäärää(kommunismi) kohti, kun sitä sovelletaan oikein.
Marxilais – leniniläinen teoria antaa tieteellisen perustan vallankumoukselliselle politiikalle.
Yksi ehkä parhaiten teorian toteuttamiseksi tehneen toimintasuunnitelman teki, Antonio Cramsci. (pitkä marssi, vankila vihkot)
Marxismi – leniniläinen toimintaohje mielestäni tulee parhaiten esiin ajatuksissa.
-yksilö ei omista mitään
-yksilö ei ole mitään
-ihminen kontrolloi kaikkea, niin luontoa, ilmastoa, eläimiä jne. Pyrkien muuttamaan sitä kaikilla tieteellisillä keinoilla saavuttaeekseen lopullisen päämäärän.
Kaikki toiminta perustuu vapauteen, jota ohjataan ylimmältä tasolta, kaikkien onnellisuuteen pyrkien.
Marxismi – leniniläinen ajatus, mitä on kommunismi.
-Kommunismi on yhteiskunta, joka tekee ikiajoiksi lopun puutteesta ja köyhyydestä turvaten hyvinvoinnin kaikille kansalaisilleen.
-Työ on palkatonta ja kaikki työntekijän tarpeet saa maksuttomasti. Työ on onnellista, johtuen opin sisäistämisestä tulleen kovan moraalin ja tietoisuuden tasosta.
-Kommunismi, yhteiskuntajärjestelmä joka toteuttaa täydellisesti tasa – arvoisuuden ja vapauden periaatteet.
-turvaa ihmisen persoonallisuuden kukoistuksen, ohjattuna.
-tekee yhteiskunnasta työihmisten järjestäytyneen yhteenliittymän eli ystävyysliiton.
Ylläoleva kirjoitus on tietenkin ns. yleispiirteitä kommunitisesta yhteiskunnasta, mutta marxilais – leniniläinen oppi pyrkii oikealla tavalla sovellettuna eri maailman katsontojen sisällä edistämään siirtymistä kohti maailmanlaajuista kommunistista ystävyysliittoa.
Oppi tietysti elää maailmassa vallitsevien tilanteiden mukaan, pyrkien hyödyntämään, kehittymään ja toteuttamaan täydellisemmin siirtymisistä kohti lopullista päämääräänsä. Et omista mitään mutta olet onnellinen.
Ps. Kaikki perustuu tieteeseen.
”Kaikki perustuu tieteeseen” … ja ei mihin tahansa tieteeseen vaan siihen tieteeseen joka tieteeksi hyväksytään.
Tarkemmin sanoen tieteelliseen materialismiin.
Tieteestä yleensäkin hyväksytään vain opit jotka tukevat skenaariota. Vaikkapa se miten ympäristö määrää ihmisen kehityksen, genetiikalla ei ole merkitystä.
Eli, miten tämä eroaa nykyisestä ilmastonmuutosopista. Eipä juuri mitenkään.
Otetaan tieteestä vain se mitä halutaan ja minkä katsotaan tukevan omia skenaarioita.
Ilmoita asiaton viesti
V.A Obrutševin ajatukset on varmaan osittain pohjana ilmastomuutosopissa, varsinkin kun on pyrkimys pitää materialistisen tieteen kautta kontrolli ihmisen käsissä ja muokata täydelliseksi.
Ilmoita asiaton viesti
Onnistuit repäisemään nimen jota googlekaan ei tunne.
Obrutshen, ei kuulu yleissivistykseen.
Ilmoita asiaton viesti
Oli kirjoitusvirhe, sukunimi on Obrutšev. Olin laittanut Obrutšen.
Pahoittelut.
Ilmoita asiaton viesti
Venäjällä menee edelleen heikosti maataloudessa, vaikka edellytyksiä olisi vaikka mihin. Ilmeisesti Lysenkon opit ovat edelleen voimassa, vaikka neukkula ei ole enää vaatimassa uskoa kommunismiin, mutta onko kuitenkaan mikään muuttunut?
Ilmoita asiaton viesti
Kommunismi on täysin epäonnistunut käytännössä. Sen surkeuden jäljelle jäänyt oppi on sosiaalidemokratia, joka perustuu täysin erilaisten ihmisten tasapäistämiseen.
Demarit jakavat työn tulokset, mutta eivät töitä. Tuottavammalta varastetaan tuloja muille läpi linjan. Tämä palkitsee tekemättömyden. Nykyäään voi terve työikäinen työhaluton elää vuosia lähes yhtä hyvin kuin pitkää päivää tekevä duunari.
Tämä on väärin.
Ilmoita asiaton viesti
Marx ei ollut tiedemies, vaan spekulatiivisen filosofian viimeinen jättiläinen. Marxismi ja Marxismi Leninismi eivät ole tiedettä eivätkä tieteellisellä pohjalla, vaan spekulointia – kunnioitettavaa sinänsä, yksistään työmäärältään.
Ilmoita asiaton viesti
Ei ollut tiedemies.
Miten tiedettä tulkitaan, käsitellään ja käytetään oli ehkä marxismi – leninismin filosofian yksi kulmakivistä.
Materialistinen filosofia ottaa maailman sellaisenaan kuin se todellisuudessa on ja tarkastelee sitä kehittyneemmän tieteen ja yhteiskunnallisen käytännön antamia tosiseikkoja vastaavasti.
Demokritos, Epikuros, Anaksagora olivat ehkä suuntaviivoja materialistisen ajattelun filosofiassa marxismi – leninismiselle filosofialle.
Ilmoita asiaton viesti
”Et omista mitään mutta olet onnellinen.”
Tämähän (kuten myös noi muut statementit) muuten on WEF:in Klaus Schwabin lausumaa myös. Etenkin sairaassa koronan sytyttämässä fantasiassaan – eli sen aikana kirjoittamassaan sairaassa Great Reset dystopiassaan – unelmoi tästä. Tosin jostain syystä näissä Schwabinkin unelmissa johtava luokka kyllä omistaa ihan kaikkea. Mutta ei siis kukaan muu. Eiväthän orjat saa mitään omistaa.
Btw. suurin osa niin Euroopan kuin P-Amerikan johtajistakin kuuluu Schwab Jugendiin – eli WEF:in nuorten johtajien salaliigaan. Myös Sanna. Ja jostain syystä tuosta samasta lauseesta myös kaikki nämä Schwab Jugendin jäsenet fantasioivat… Paitsi nyt eivät enää uskalla kun Isä Aurinkoinen näytti tuolla idässä, että mikä hänen käsityksensä Great Resetistä on. No, samahan se tosin on kuin noillakin, mutta nyt ikävällä tavalla se näyttäytyy maailmallekin joten siitä pitää olla hys hys…
Ilmoita asiaton viesti
Niin,
Jos on päämäärä niin siihen päästään erillaisilla tavoitteilla. Miten niitä suunnitellaan, tulkitaan ja kerrotaan nähdään historiasta oppimalla.
Lause; Kaikki tiet vievät roomaan.
Voi sisältää paljon eri merkityksiä.
Ilmoita asiaton viesti