Käsipäivää

9.3.2015

Käsipäivää

On taas menneillään länsimaiseen demokratiaan kuuluvat yleiset kättelytapahtumat. Jotkut ihmettelevät vaalien jälkeen, että miksi äsken niin ylen ystävällinen ehdokas ei enää tunne. Se nyt on pieni vahinko. Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy kätteli Le Figaro-lehden etusivulla Muammar Gaddafia ja julisti, että Ei ongelmia. Gaddafi oli rahoittanut vuonna 2007 Sarkozyn vaalikampanjaa ja hänet vaadittua maksamaan rahat takaisin alkoivat Gaddafin ongelmat. “Kansainvälinen yhteisö” tuhosi Libyan valtion. Nyt siellä riehuvat länsimaisen demokratian omat luomukset Isis- ja Al-Qaida-joukkiot. Silloin Italiaan rahdattiin Libyan valtion tuhoamiseen tarkoitettuja tuhannen kilon lentopommeja. Italia varautuu torjumaan Isisin uhkaamaa terrori-iskua Roomaan ja Pyhään istuimeen. Italialaiset kalastajat pelkäävät henkensä puolesta joutuessaan menemään avomerelle kun naapurit ovat tyhjentäneet rannikkovedet kaloista. Pommeilla ja raketeilla suojellut “siviilit” hyökkäilevät kalastusaluksille.

Kuuntelin hetken Iisalmen torilla esiintyvää perussuomalaisten nuorta ehdokasta. Hän oli asettamassa suomalaiset etusijalle työhönotossa ja vakavamielinen kepulainen isäntä myötäili, että näin on oikein. Ehdokas kertoi miten kalliiksi tulee maahanmuuttajien elättäminen. He saavat tuhansia euroja kuukaudessa valtiolta ja kunnalta. Olisi suotavaa, että nämä tietolähteet julkistaisivat mistä tämmöistä sosiaaliturvaa jaetaan kun se ei Suomen lakien mukaan ole mahdollista.

Suomi on osana “läntistä arvoyhteisöä” sotimassa maailmalla Nato-joukkojen apuna. Sieltä niitä pakolaisia ja maahanmuuttajia pakkautuu myös Suomeen, vaikka tämä ei mikään suosikkikohde olekaan. Edellä mainitun kaltaiset ehdokkaat valitsevat vastustajansa samasta sarjasta kuin itse ovat. Ulkomaille investoivat eivät kuulu vastustettaviin.

Joillakin näkyy olevan irtonaista rahaa sillä suomalaiset ovat luoneet Viroon 25 000 uutta työpaikkaa.

Investointien perusteena ovat Viron alhainen verotus, alhaiset palkat ja nälkäiset työntekijät. Virolaiset työntekijät ovat vallanneet myös Etelä-Suomen rakennustyömaat. Näin palkkataso painetaan “kilpailukykyiseksi”.

Venäläisten tekemistä tonttikaupoista riittää otsikoita lehtiin. Mutta tämän päivän kauttakulkusopimuksesta Natolle luovutetuista satamista ja lentokentistä ollaan vaiteliaita.

Suomen lentokentiltä saksalaiset pommikoneet aloittivat

meidän “erillissotamme” 22.6.1941 pommittamalla Neuvostoliittoa.

Mauno Koiviston mainitsema hyvä herraonni seuraa Suomen yksinkertaista kansaa. Aina pitää tuppautua mukaan toisten sotiin. Sodanvalmistelusta tässä on kyse ei vähemmästä. Ensimmäinen tehtävä on niin sanotun yleisen mielipiteen muokkaaminen sodalle myönteiseksi. Sanomalehdistö ahkeroi siinä kiitettävästi. Vihollinen on jo tiedossa. Sen syytä on, ettei maito ja liha mene kaupaksi.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu