On aika kiittää

14.3.2021.

On aika kiittää

Kolme vaihetta nykytilaan. Ensimmäinen yritys oli vuonna 1917 Venäjän vallankumouksen jälkeen kun neljätoista mitä demokraattisinta kristillistä valtiota hyökkäsi kukistamaan sosialismia. Leninin johtamat bolshevikit torjuivat hyökkäyksen. Hyökkäys innosti Venäjän porvarit aloittamaan ns. kansalaissodan, joka kesti vuoden 1922 lokakuuhun. Euroopan demokratioiden keskinen välienselvittely Ensimmäisessä maailmansodassa esti niitä yhdistämästä voimiaan Venäjää vastaan. Toinen yritys tehtiin 1930-luvun lopulta vuoteen1945. Läntiset demokratiat Ranska, Englanti ja USA varustivat Saksaa ja yllyttivät sitä hyökkäämään Neuvostoliittoon. Tavoitteena oli vuodattaa läntisten demokratioiden kilpailijoiden veri kuiviin. Saksassa valtaan noussut Adolf Hitler poikkesi kuitenkin annetusta tehtävästä ja hyökkäsi ensin Englantiin. Hyvä yritys kariutui ja Neuvostoliiton kukistumisen sijaan Eurooppaan syntyi joukko sosialistisia valtioita.

Kolmannella kerralla luovuttiin sosialismin hävittämisestä perinteisen sodankäynnin keinoin. Päädyttiin sosialismin horjuttamiseen sisältä päin mielipidemuokkauksen ja taloudellisen saarron keinoin. Tämä yritys onnistui yllättävän hyvin joten meillä suomalaisilla läntisen arvoyhteisön osana on syytä onnitella ja kiittää itseämme voitosta. Meidän iki-ihanana toiveenamme on seitsemänkymmentä vuotta ollut pahan valtakunnan Neuvostoliiton hävittäminen. Neuvostoliitto on tuhottu. Siitä huolimatta jännitys Itämeren piirissä on kuulemma lisääntynyt. Kuka sitä jännitystä täällä tarvitsee? Meidän isäntämaamme Amerikan Yhdysvallat. Sen aseteollisuus tarvitsee tilauksia ja ostajia. Ostotarjoukset eivät menisi Euroopan maiden parlamenteissa läpi jos ei olisi uhkaa. Isäntämaa tuo sotalaivansa Itämerelle ja meidän vapaa ja riippumaton tiedonvälitys radio, tv ja sanomalehdet hoitaa valistusupseerin tehtävät maksutta isäntämaalle. Vakavamieliset suomalaiset maksavat siitä, että saavat kuulla ja lukea isäntänsä luoman yleisen mielipiteen.

Suomessa on vihervasemmisto hallitus ja sillä Kokoomuksen johtama rakentava oppositio. Rakentava yhteistyö näkyy Venäjää vastaan suunnatuissa pakotteissa. Kaikki puolueet Suomessa Kokoomuksesta Kristillisiin Vasemmistoliittoon ja muihin demareihin kannattavat pakotteita kun konnat Venäjällä myrkyttävät toisiaan.

Venäjä ei hävinnyt Neuvostoliiton mukana. Sen luonnonvarat kiinnostavat Läntistä arvoyhteisöä. Aseiden kehittämin ja jatkuvat sotaharjoitukset, joita sanotaan maanpuolustamiseksi, johtavat lopulta sotaan ja tuhoon. Parasta turvallisuutta meille on pysytellä näistä talkoista erillään. Vai eikö siitä ole riittävää näyttöä viimeisen kahdeksankymmenen vuoden ajalta?

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu