Yksinkertainen kysymys

16.9.2019

Yksinkertainen kysymys

Ketä ja mihin historia opettaa

On jatkuvasti toistettava totuutta

sillä valhetta meidän ympärillämme myös saarnaavat,

ei ainoastaan yksittäiset vaan monetkin.

Goethe

On yleisesti tunnettua, että kommunismista Venäjällä oli muka tehty loppu vuoden 1991 elokuun kohtalokkaiden tapahtumien jälkeen, josta Jeltsin alkoholihuumauksessa alamaisesti ilmoitti USA:n presidentille. Uhkana kapitalistisen maailman vallanpitäjien, niin sanotulle hallitsevalle luokalle oli neuvosto kommunismi sillä kylmän sodan ideologin, USA:n ulkoministerin (1953 – 1959) John Foster Dulles`in ilmaisun mukaan, se ”on oppi, joka voi saavuttaa yleismaailmallisen tunnustuksen ilman sotilaallista valloitusta…” Historiallinen kokemus vakuutti – on mahdotonta murskata voimalla Venäjä ja sen vuoksi Venäjän (NL) valloittaminen sai ”Allen Dullesin suunnitelman” muodon, jonka mukaan Neuvostoliiton hävittäminen aiottiin toteuttaa ihmisten huiputtamisen ja höynäyttämisen käsikirjoituksen mukaan vaihtamalla arvot valheellisiin, pakottaen uskomaan näihin valheellisiin arvoihin. Miten? Löytää omia saman mielisiä ja liittolaisia Venäjällä.

Suunnitelma on suurelta osin täytetty. Löytyi rajantakaisten suojelijoiden liittolaisia ja samoin ajattelijoita, eikä pientä määrää meidän isänmaassamme. Siitä, kuka ja miten toteutti valtiomme hajottamisen on kirjoitettu monia artikkeleita ja tutkielmia, valitsen eversti evp. N. N. Dronovin artikkelin ”Kuka muutti neuvostoihmiset venäjäläisiksi?” ( Slova i Dela Nr 31 – 32) osoittaen syvimmän olemuksen: ”Millaiset kaaderit täyttivät vuodelle 90 mennessä kaikki maan kukkulat ja tyhjiöt, tekivät kaikkensa, ettei kukaan haitannut heitä, rikastumasta ja tekemästä valtion elämää itsensä kaltaiseksi ja harkintansa mukaiseksi! ”Vanha” Neuvostoliitto oli heille liian ahdas ja vaarallinen ja siis ei toivottu!  – häpäistä ja ”reformoida” KGB ja OBHSS,  kansan valvonta, tuomiolaitos, syyttäjälaitos oman henkilökohtaisen turvallisuuden rankaisemattomuuden hyväksi – kaikki ne vaaralliset instanssit, jotka olisivat voineet häiritä uusia vallanpitäjiä varastamasta, myymästä ja viemästä kaikkea, joka muodosti työtätekevien menneen valtion mahdin perustan.  (N.N. Dronov)

Kotitekoisten ”reformaattorien” huijausten tulokset ylittivät kaikki odotukset ja hämmästytti jopa viholliset: ”Venäjä saavutti kaikkein huonoimman kaikista mahdollisista yhteiskunnan tiloista – jättimäinen lama, yhtä valtavan eriarvoisuuden kasvun saattelemana. Ja tulevaisuuden ennuste on synkkä: äärimmäinen eriarvoisuus estää kasvua, erityisesti silloin kun se johtaa sosiaaliseen ja poliittiseen epävakauteen.”(John Stiglitz, Maailmanpankin entinen johtaja). Tämä arvio, sikäli kun muistan, asettuu 90-luvun loppuun. Nykyisinhän porvariston palvelija Vladimir Solovjev ivallisen kyynisesti lausuu julkisesti: ”Luonnonvaroiltaan kaikkein rikkain maa – Venäjä – on ensimmäisellä sijalla maailmassa yhteiskunnallisessa eriarvoisuudessa ja epäoikeudenmukaisessa rikkauden jakautumisessa; ” kansalle jo kauan kuuluu enää rinkelin reikä.” Pjataja gaseta numerossa 35 28. 8. 2018 julkaisi YK:n tilaston nykyisestä Venäjän federaatiosta, jossa on osoitettu, että se on kaiken ”edellä” planeetalla. Vaikuttava on kohta 159:s paikka maailmassa poliittisten oikeuksien ja vapauksien tasossa. On helppo arvata, että me olemme peruuttamattomasti pohjoisamerikkalaisten intiaanien asemassa. Niin ja se, että YK:n tilaston mukaan me olemme VÄESTÖN ABSOLUUTTISESSA VÄHENEMISESSÄ!

Tämä ainoastaan vahvistaa väitteen siitä, että ”ei ainoastaan maailman historiassa, vaan myöskään meidän venäläisessä historiassa ei milloinkaan johto tällaisella himolla ole tuhonnut omaa maataan.”

”Siksikö niin paljon samoja tunnettuja henkilöitä, yhtälailla ”varmoina” ohjaamassa kuin (Pri zastoperestroe), kuten myös ennennäkemättömän hävityksen ja rosvouksen aikana?” (N.N Dronov)Lienee muistissa miten he täyttivät televisio ruudun…burbulikset, javlinskit, shahrait, gairdarit ja muu roskajoukko? Siihen aikaan meidän Mezhduretshenckessa runoilija H. Maddah (J Junusov) kirjoitti runoelman Uni, jossa kysyy: ”Näetkö runoilija/tämä Venäjä ryysyissä/Raskasta ristiä kantaa, nääntymäisillään/ Ja inhottavien olentojen ympäröimänä!”

Tänään henkilöt ovat ikään kuin toisia, mutta ”ohjaamisen” tyyli sallii samaistaa heidät siihen ”Chicagon poikien” joukkueeseen, joka alkoi halukkaasti murskata maata. Tieteen hävittäminen ei vaadi suurta viisautta, erotuksena tieteestä luoda, rakentaa laadukkaasti – siihen tarvitaan erityinen opetus, pyrkimys, luova lähestymistapa. Siitä syystä ”… Medvedevin hallituksen ja Nabiullinan Venäjä Pankissa avainpaikoilla istuvien liberaalien koko toiminta, sikäli kun sitä voi arvioida heidän toimiensa perusteella, on alistettu tehtävälle saartaa maamme kehitys. Ja yleensä kun me heitä siedämme, heiltä tämä onnistuu.” (M. Deljagin)

Mutta tunnettu kysymys: ”Kuka on syyllinen ja mitä on tehtävä?” vaatii vastausta. Heidän onnistuu ryöstää ja haudata maatamme ennen kuulumattomasti vähentää meitä meidän vaiteliaalla suostumuksellamme  – ”sikäli kuin me heitä siedämme.” Pian kolme vuosikymmentä kun maa joutuu ryöstetyksi, ja kuoleman liukuhihna ei tunne pysäkkejä.

Vallan pr – on tavattoman vaarallinen asia. Sillä sinun yläpuolellasi ei ole ketään… Juopuminen kaiken sallivuudesta vaikuttaa kuin huumausaine ja mieli tekee uutta ”annosta” Ahneus  – ”mieltyminen omaisuuden haalimiseen, rikkauden houkutus, rikastumisen halu, aarteiden kokoaminen itseä varten” (Evankeliumi) sallii ruumiinryöstäjien varastaa maan rikkaudet (rajan taakse omille tileille) ja käydä kauppaa sen lakeuksista. Mutta heidän itsevaltiutensa ei ole ehdoton, he ovat ainoastaan rajantakaisten isäntiensä apulaisia (KVR ja MB), jotka toteuttavat asetusta väestön absoluuttisesta vähentämisestä, Venäjän hajottamisesta ja lopettamisesta kansainvälisen oikeuden subjektina. ”Mitä on Venäjän Federaatio? nykyisin osoitti A.G. Kozlobaev PG:ssa nr: 30 24.07.2018  ”Aineellinen tuotanto – 32,76 % kaikki muu palvelut 67,25 %  VVP( kotimaan kokonaistuotanto). Aineellisten tuotteiden luettelo käsittää 10 % kaikesta siitä, mitä Neuvostoliitto valmisti vuonna 1990. Venäjän Federaatio on loisvaltio, jossa ihmiset luovat jotakin vähän, mutta keinottelevat kaikella, työntyen toistensa taskuihin.” ”Venäjä on saavuttanut kaikkein huonoimman kaikista yhteiskunnan mahdollisista olotiloista.” Maa on luisunut viimeisille sijoille maailmassa kotimaan kokonaistunnon kasvussa, väestön tulojen, elintason, käytännöllisesti katsoen on tuhottu teollinen ja maataloustuotanto maaseutuväestö kuoleutuu seitsenpenikulmaisin askelin ja ainoastaan finanssikapitalismi kasvattaa omaa voittoaan.

Venäläinen haave inhimillisestä elämästä, joka toteutui Lokakuussa vuonna 1917, hävisi vuoden 91 elokuussa pohjattomaan syvyyteen…

Jos lähdetään väitteestä, että ”kaikki tullaan tietämään vertailussa” silloin on paikallaan muistuttaa missä on perusero neuvosto sosialismin ja nykyisen venäjäläisen liberaali kapitalismin välinen ero. Mitä valloittivat ja jättivät meille perinnöksi meidän isovanhempamme?  On yleisesti tunnettua, että Neuvostoliitossa olivat: taattu oikeus työhön, maksuton asunto ja koulutus, maksuton terveydenhoito ja matkat parantolaan ja ennaltaehkäisevään hoitoon, kopeekkoja maksaneet huoltoyhtiöpalvelut, liikenne, elintarvikkeet ja paljon muuta. Mutta se ei ollut yleisen vaivattomuuden valtakunta.

Yhteiskunnallisen rikkauden, kansan ja jokaisen neuvostoihmisen hyvinvoinnin lähteenä oli riistosta vapaa neuvostoihmisten työ. Yhteiskunnallisesti hyödyllinen työ ja sen tulokset määrittelivät ihmisen aseman yhteiskunnassa.

”Neuvostoihmisten perus tasavertaisuus oli siinä, että te (tehtaan johtaja tai tavallinen autonkuljettaja, kolhoosilainen, Pääsihteeri, opettaja ja geologi) olivat tasavertaisia omassa oikeudessaan ”osinkoihin”, jotka muodostuvat koko valtion loppuunviedystä työstä.

Se oli Neuvostoliiton jokaisen kansalaisen vankka erottamaton oikeus. Syntymässä saatu oikeus. (Avtor London, Subscribe.ru)

Avtor sangen oikeudenmukaisesti toteaa, että ”Neuvosto puoluenomeklatuuralla ja silloisella ”eliitillä” oli vain yksi mahdollisuus katkoa kansanvallan kahleet ja yhteiskunnallisten väliseinien puuttuminen…

Ulospääsy oli löydetty: oli välttämättä nopeasti ”monetisoitava” edut ja ”bonukset”, jotka he olivat saaneet hoitamistaan paikoista yhteiskunnallisessa pyramidissa ja laillistettava mahdollisuus luovuttaa hankittu (valta, asema yhteiskunnassa, valtion omaisuus jne.) perintönä. Maan muuntamis mekanismi oli valittu: muutettava ZAO ”NL” OOO Rossija. Siis määrätietoisesti riistetään kansalaisten enemmistöltä heidän perusoikeutensa ”osinkoihin” ja uudelleen jakaa nämä oikeudet omaksi edukseen.

Se oli loistavasti suoritettu ZAO NL: sto vuonna 1990. Vuodesta 1991 me teidän kanssanne muutuimme äkkiä isännistä palkkatyöläisiksi. Työtätekevien joukkojen tekemättä vastarintaa vääryydelle.

Kaikki nämä vuodet minua (luulen ei pelkästään minua) vaivaa yksinkertainen kysymys: ” ”Miten se näin tapahtui, että hylkiö-demokraatit anastivat yhdessä hetkessä setien ja isien verellä voittaman, tavattomalla työllä luoman hyvän?”

Tunnustaa, että olimme sokeita, sallimme pettää itseämme – on perin pohjin virheellinen. Jos ihmiset asetettiin eläimen asemaan ja he eivät kapinoineet, suostuivat, he halusivat tulla petetyiksi… Valtaan pyrkineet ”uusvenäläiset” käyttivät taitavasti OHLOS sen saavuttamiseksi, luvaten poliittisia vapauksia ja tasavertaisia mahdollisuuksia. Luokkavastakohdista puhua tuolla hetkellä ei ole lainkaan paikallaan, sitä, luokkatietoisuutta laajoissa kansanjoukoissa ei ollut eikä ole tähän asti ilmaantunut. Jos Hegelin mukaan historia ei opeta mitään, niin V.O. Kljuttshevskin mukaan ainoastaan rankaisee läksyjen osaamattomuudesta.

Näin siis työtätekevät voittivat itsensä! Kapitalismin haudankaivajat, vastoin dialektiikkaa, itse synnyttivät uudelleen, entistivät kapitalismin ja muuttuivat itse sen pää voimavaraksi, menettäen rationaalisen tajunnan ja kriittisen ajattelutavan, muuttuen ihanteelliseksi kuluttajaksi. ”Kuka on se ideaalinen kuluttaja?” Se on täydellisen sivistymätön, elämäniloinen löylynlyömä, joka elää alkeellisissa emootioissa ja uutuuksien kaipuussa.

Edistyksen vihollisuus ja sivistymättömyys – se on nykyaikaisen kapitalismin viimeinen pakopaikka. Se ei ole nykyaikaisen yhteiskunnan vajavuus vaan sen mitä tärkein komponentti. Ilman sitä nykyaikaiset markkinat eivät voi olla olemassa. (domestic lynx. livejournal.com)

Tietämätön ihminen olettaa, että päävaara Venäjän turvallisuudelle USA:n johtama Nato. Mutta se ei läheskään ole niin. Muistutin siitä jo (Slova i Dela nro 10  08.03.2016) ja toistan ”päävaara Venäjän turvallisuudelle ovat oma eliitti, omat joukkotiedotusvälineet, yhteiskunnan rappio kokonaisuudessaan, korruptio, joka on saavuttanut valtion budjetin mitat, joka ruosteen tavoin jäytää yhteiskunnan perusteita.”

Mutta neuvostosukupolvihan opiskeli historian oppitunteja ja näköjään omaksui huonosti. N.N. Dronov toteaa: ”Häijy ja aggressiivinen monilukuinen ja kaikkialla oleva 5. kolonna niinä samaisina 30-luvun vuosina ei pystynyt tuhoamaan maatamme, sillä lain rankaiseva käsi ja maan johdon rautainen tahto määräsi nopeasti heille paikan ja sijainnin.” Eikä tarvitse kuolata muka laittomien vainojen johdosta. Se oli yhteiskunnallinen suojelu toimenpide niitä vastaan jotka halusivat hävittää työtätekevien yhteiskunnalliset saavutukset.

Toiseksi: Olisiko Kansalaissota ollut mahdollinen toteutuneessa laajuudessa ilman ulkovaltojen apua kukistetulle luokalle, nähdessään Venäjällä tapahtuneessa proletariaatin vallankumouksessa vaaran omalle herruudelleen? Svanidze – Mletshinien tapaiset kuolaiset suunsoittajat syyttävät kansalaissodan aiheuttamisesta bolshevikkeja. Aikalainen ja niiden tapahtumien tarkkaavainen seuraaja kirjoitti: ”Ei kommunismi vaan eurooppalainen imperialismi veti tämän valtavan, horjuvan, vararikkoutuneen imperiumin kuusivuotiseen näännyttävään sotaan. Kommunismi ei myöskään raadellut tätä kärsivää ja mahdollisesti kuolevaa Venäjää apurahoilla tuetuilla yhtiöillä, maahan tunkeutumisilla, kapinoilla, kuristamalla sitä hirveän julmalla saarrolla. Kostonhimoinen ranskalainen velkoja ja tylsä englantilainen sanomalehtimies kantavat paljon suurempaa vastuuta näistä kuoleman tuskista kuin kuka tahansa kommunisti. (Herbert Wells, ”Venäjä sumussa”) Tarkennamme, että läntisen kapitalismin pyrkimyksenä oli ryöstää ja paloitella Venäjä.

Mutta myöskään meille läheisestä historian oppitunnista – Suuresta isänmaallisesta sodasta me emme ole osanneet ottaa oppia. Jälleenhän honottavat muka historioitsijat samaistavat kommunismin fasismiin, vetävät yhdysviivan Stalinin ja Hitlerin välille, julistaen sodan kahden tyrannin otteluksi. Sehän oli kahden vastakkaisen sivilisaation kaksinkamppailu, joka uhkasi neuvostokansaa orjuutuksella ja täydellisellä tuhoamisella. Sota esitetään saksalaisen fasismin hyökkäyksenä Neuvostoliittoon, itse asiassa Neuvostoliittoa vastaan soti koko yhdistynyt Eurooppa ja jos Neuvostoliitossa ei olisi ollut sosialismia mahtavine voimavaroineen, on kyseenalaista, että me eläisimme nyt. Fasismi, jonka jalat kasvavat kapitalismista, tuhosi kaiken mikä uhkaa sen luontoa.

Sen vuoksi viholliset lähtivät uskonkiihkoiseen viekkauteen nähdessään kommunismin taholla uhkan omalle herruudelleen, sillä se oli puoleensavetävä kaikille omalla työllään eläville. Kommunismi, toisin sanoen, yleisen yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden yhteisö saavutti yleismaailmallisen tunnustuksen ja uhkasi omistajien luokkaa heidän syrjäyttämisellään. Ilman sotilaallista väkivaltaa! Sen vuoksi syntyi hävityssuunnitelmia, jotka ruumiillistuivat nykyisin Neuvostoliiton alueelle. Menneen Neuvostoliiton – mahdoton väittää, sillä tämä on meidän Synnyinmaamme alue, jota ohjaa presidentin johtama siirtomaa hallinto ja jota määräävät ne samat surullisen kuuluisat IMF ja Maailmanpankki.

Venäjän Federaation siirtomaa riippuvuuden myöntävät ei ainoastaan johtavat ekonomistit, tämän vahvistaa hallitsevan Yhtenäinen Venäjä puolueen Pääneuvoston jäsenen J.A. Fjedorovin tunnustus, että Venäjä on USA:n siirtomaa ja johdetaan amerikkalaisten luomalla miehitys koneistolla. ”Kuka on nykyisin isäntä Venäjällä?” tässä artikkelissa taloustieteiden tohtori V.J. Katasonov erittelee ”Venäjän taloudellisen turvallisuuden strategiaa kaudella vuoteen 2030 asti” tekee yhteenvedon: ”Pystyykö valta selväsanaisesti vastaamaan, miten se aikoo turvata maan taloudellisen turvallisuuden olosuhteissa, jossa se ei omista juuri mitään? Ja ylipäätään: voiko se johtaa maata kun ainakin puolet taloudesta kuuluu ulkomaiselle tai offshore pääomalle?” (Myisl nro 12 2018)

  1. Solovjevin väite ”rinkelin reiästä” ei ole ollenkaan perusteeton ja sen ovat vahvistaneet taloustieteilijöiden johtopäätökset. Näin, jo vuonna 2004, Venäjän akatemian presidiumin istunnossa, Venäjän johtavataloustieteilijä, akateemikko- sihteeri Dmitrij Semenovitsh Lvov julkisti tyrmistyttävät numerot: ”Tällä hetkellä 92 %:sta omaisuustuloista määrää 7 % väistöstä, ja jos huolellisesti analysoi jakautumista näiden 7 %:n keskuudessa, niin osoittautuu, että pääosa maan rikkaudesta sijaitsee 12 perheen käsissä.”(Vestnik Rossiskoij Akademii nauk. T. 74 nro3 S.S. 209 – 218). Näin ollen, näiden tietojen mukaan yli 140- miljoonaiselle Venäjän kansalle tulee jäljelle jääneet 8 % maan luonnon- ja muista rikkauksista!

Ainoastaan kriittisesti ajattelevat ymmärtävät, että Venäjällä pitää komentoa hallituksen nimissä Maailman valuuttarahaston ja Maailmanpankin suojeluksessa, heidän sätkynukkensa seikkailijoiden joukkio, joka on riippumattomassa lehdistössä esitetty Gaidarin pataljoonana. Tämä pataljoona voidaan rinnastaa maallemme aiheuttaman vahingon mukaan fasistien maahanhyökkäykseen Neuvostoliittoon vuonna 1941.

Mistä ovat tunnettuja kaikki Henkilöt? Venäjän haudankaivajat muodostivat joukkueen ”reformien” alkuun. Gref, Siluanov, Kudrin ja muut siirtomaa järjestelmän uskolliset ritarit. Imitoiden johtavansa jotakin maassa, mutta itse asiassa ei mitään sillä 90 % venäläisten yhtiöiden pääomista on viety offshoreen. Nykyiset venäläiset valtapiirit eivät ole kiinnostuneita Venäjän säilyttämisestä ja eloonjäämisestä. Miksi? Varkaille ei ole edullista Venäjän säilyminen sillä ei tarvitse vastata kenenkään edessä tekemisistään. Pumpata siitä mahdollisimman paljon resursseja, kuten sen, joka vie talosta kaiken arvokkaan, tappaa isännän, polttaa talo tuhkaksi jälkien tuhoamiseksi. Todellisuus (heidän toimensa) vahvistavat ettei se todellakaan ole kielikuva.

Mutta älkäämme kuitenkaan unohtako, että päävaara Synnyinmaamme olemassa ololle lähtee meistä itsestämme. ”Kansakunta ei voi tuhoutua muuten kuin itsemurhalla” – lausui joskus filosofi. Mutta haluaako kansa tietää sen? Teoreettinen sivistymättömyys – on petturuuden muoto ja kuten Marx ennakolta näki, demoninen voima, joka on vielä syynä moniin tragedioihin. Historia rankaisee niitä, jotka ovat kyvyttömiä kuulemaan sen kellojen varoitussoittoa. Kiinalainen viisaus sanoo – jos taivas lähettää onnettomuuden siltä voi vielä pelastautua. Jos onnettomuus on meissä itsessämme siitä et pelastu.  Vladimir Iljitsh Lenin jättäessään meille perinnöksi työläisten ja talonpoikain valtion, esitti viimeisenä tahtonaan varjella maamme puolustus kykyä ja Puna-armeijaa kuin silmäterää, varottaen, että kukaan ei voi meitä tuhota, mikäli me emme itse tuhoa itseämme.

Dullesin suunnitelma on täytetty ylittäen oli aika pysähtyä… Eikö ole liian korkealla hinnalla maksettu tämän päivän lasku? on jo aika käsittää, että kapitalismin perusprioriteetti ” voitto hinnalla millä tahansa” – tappaa. Tapaa kirjaimellisesti ja kuvallisesti. Tämä kuolemien maraton jatkuu jo melkein kolme vuosikymmentä. Monet, jotka ovat kyvyttömiä ymmärtämään syy-seuraus suhteita, näkevät tässä pahan kohtalon. Kaikista niistä hirveistä rikoksista vastaavat kaikki, ketkä tahansa, paitsi valtion ensimmäinen henkilö! Hän, tämä henkilö on edesvastuuton, koskematon, tuomiovaltaan kuulumaton. Tuomioistuimia varten ovat olemassa syntipukit.

Sille, joka ei etsi tietoa on vaikea sitä tuoda. Lenin kehotti meitä opiskelemaan niin, että keittäjäkin voisi johtaa valtiota. Me saamme epätyydyttävän arvosanan historiasta. Mutta oppituntihan on sangen yksinkertainen: ”Me itse olemme vastuussa omasta tulevaisuudestamme käyttäytymisellämme nykyisyydessä.” Työtätekevien luokkatietoisuuden vetelöittäminen alkoi heti Stalinin kuoltua. Voitto Suuressa isänmaallisessa sodassa taottiin ei ainoastaan aseiden voimalla vaan myös luokkatietoisuudella. Sen vuoksi myös joukkosankaruus oli luonnollista. Niitä, jotka pyrkivät Tashkentin rintamalle ei olut kovinkaan paljon. Pikkuporvarillinen psykologia juurtui vähävähältä työtätekevien joukkojen mieleen jo sosialismin aikana tunnuksen alla: ”Kaikki hyvä kansaa varten!” rappeutuen aktiiviseksi kuluttajuudeksi porvariston hallitessa. ”Maailman rahojen isännät tyrkyttivät ihmiskunnalle kiskurin säännöt – elää rahojen lisäämisen ja mielihyvän vuoksi. Luomisen yhteiskunta on muutettu kulutuksen yhteiskunnaksi.

 

3.10.2019

Osa II

Yksinkertainen kysymys

Ketä ja mihin historia opettaa

On jatkuvasti toistettava totuutta

sillä valhetta meidän ympärillämme myös saarnaavat,

ei ainoastaan yksittäiset vaan monetkin.

Goethe

Ei ole epäilystäkään, että meidän luokkavihollisemme, päinvastoin, omaksuivat historian opetukset ja tekivät yhteenvedot. Alkaessaan epäillä Neuvostoliiton (sosialismin) murskaamista voimalla, siirtyivät viekkauteen ja menestyivät! Heidän suunnitelmiensa toteuttaminen alkoi ei GKTSHP:n tappion jälkeen, vaan ensimmäisistä minuuteista Stalinin kuoleman jälkeen, jolloin ensimmäisen aallon ”perestroissikit” virittivät myrskyisän toiminnan stalinilaisen maankehittämisen kurssin murtamiseksi, tuomalla vähitellen markkinatalouden elementtejä. (Kosyginin reformit).  Siitä on kirjoitettu paljon, vahinko, että se jotakin vähän kiinnostaa. L. N. Tolstoi kirjoitti muistiin 17. maaliskuuta 1910: ”Ihmiselle annettiin se, jota parempaa hän ei voi kuvitella. Mutta hän sanoo huonoa, vähän. Annettiin akalle holst (karkea palttina) – sanoo: tolst (paksu). Neuvostovalta oli tietysti karu, näöltään aivan tyly. Ei glamourinen. Pani työskentelemään, opiskelemaan. Mutta se antoi meille elämän, herätti, kasvatti ihmisiksi, varjeli, huolehti, mutta meille kaikki kuitenkin ”holst tolst”. Sanalla sanoen, meillä oli ”jokaisen Neuvostokansalaisen erottamaton perusoikeus. Syntymässä saatu oikeus”. Sosialismin saattaminen huonoon valoon tehtiin näkymättömästi, saavuttaen ”perestroikassa” avoimen luonteen.

”Kommunistisen totalitaarisen komennon äärimmäisyyteen saattamat neuvostoihmiset vaativat vihaisesti: on myytävä väestölle vähintään sataa lajia makkaraa ja banaaneja rajoituksitta; wc paperia jokaiselle tarpeidensa mukaan; olutta ympäri vuorokauden ja mitä määriä tahansa; tietysti ulkomailla valmistettuja henkilöautoja ja vapaita turistimatkoja mihin tahansa maahan mielensä mukaan. Ja pikkuseikka; on poistettava kaikki kokeet opiskelijoilta ja koululaisilta; nuorukaiset vapautettava armeijan kutsunnoista; neitokaiset vanhentuneesta hölmöstä käsitteestä ”neidon kunnia ja ylpeys”. Mummot, kuten aina, valittelivat ”ettei oli sotaa”.

Kaiken täytti, kaiken toteutti Kultainen kala, siis liberaalit. NKP kiellettiin, makkarat, oluet, viinat ja banaanit täyttivät kaupat; Dunka päästettiin Eurooppaan ja jopa Afrikkaan ja Thaimaahan; venäjäläiset neitsyet täyttivät Vanhan ja Uuden maailman bordellit (B. K. Kutshkin ”Vallankumouksen dialektiikka”).

Ehkäpä riittää korostaa ”makkaran ja wc paperin puolesta taistelijoiden tunnusten mielettömyyttä” tekee yhteenvedon B. K. Kutshkin, pääasia on, tylsämielisyys voitti… Muuten ne olivat vastavallankumouksen nuoria luonnontutkijoita, joita valtaan pyrkivät ulkomaankauppaa käyvät suurkauppiaat käyttivät hyväkseen.

”Uudistajat” käsittivät erinomaisesti, että ohjatakseen helpommin kansaa, se on tyhmennettävä. Muistamme – jo ”perestroikaan” avattiin, ei, ei rautaesirippu, vaan patoaukot, poistamalla suodattimet ja yhteiskunnalliseen tajuntaan päästettiin laajana vyörynä taikausko ja mystiikka, shamanismi ja pornografia, kiristyksen ja väkivallan, petomaisen individualismin ja Synnyinmaata kohtaan tunnettava välinpitämättömyyden propagointi ”. Näiden ”perestroikan” virvantulien tavoittelu jo runteli aatteellisesti ja henkisesti sitä osaa nuorta sukupolvea, joka oli 80 – luvun puolivälissä 10 – 15 vuotiaita. Gorbatshov julisti yhteen aikaan leniniläistä tunnusta ”Enemmän vakoa”, mutta kylvi pimeyttä.

Vasta ilmaantuneet herrat menivät pidemmälle. Teollisuuden yksityistäminen, kolhoosien ja sovhoosien lopettaminen hävitti Venäjän talouden ja hajotti työtätekevien yhteisöt. Uhka laajamittaisesta joukko vastarinnasta vallan anastanutta kompradori porvaristoa kohtaan oli poistettu. Bolognan sopimus ja EGE järjestelmä horjuttivat koulutuksen tiedollista perustaa. ”Parempaa keinoa kuin JEGE pitkän tähtäimen tylsämielistämisessä ja kulttuuri- psykologisessa primitiivisoinnissa on vaikea keksiä. (A. Fursov) Tulee mieleen – onko Venäjällä tulevaisuutta tällaisen ihmispotentiaalin kanssa?

”Kaksituhatta luvulla tärkeimmiksi välineiksi ohjailtavan joukkoihmisen muovaamisessa tulivat internet ja sähköiset gadzhetit, jotka ovat korvanneet monille nuorille ihmisille opettajat, kasvattajat ja jopa vanhemmat” (rusvena.su). Massakulttuuri, kulttuurisen siirtomaaorjuutuksen ja yhteiskunnallisten suhteiden säätelyn välineenä, ideologian tärkeänä perusosana, on suunnattu yhteiskunnan hajottamiseen kapitalismin lakien ja läntisten tapojen mukaisesti. Ei ole haitaksi muistella S. Kara-Murzaa ja hänen: ”Kaikki mitä tehtiin Venäjällä, tehtiin kulttuurin välityksellä”. Siis vaihtamalla se massakulttuuriin, joka eroaa kulttuurista kuin sian rapakko vuoristolähteestä. Eikö ole mielettömyyttä – mielihyvän himo kaikesta välittämättä, alhaisten nautintojen mauttomien, karkeiden tai viehättyminen mielettömiin ennätyksiin, typeriin kenellekään tarpeettomiin.

Tämä on uuden Venäjän kuva!

”Tänään nähdessämme, kuinka heikko ja syntinen ihminen, kuinka helppo on panna hänen päänsä pyörälle näytöksillä

ja helistimillä, meidän on kumarrettava syvään isoisillemme ja isoisoisillemme. He ottivat kantaakseen

jättiläismäisen työn, kärsien tuskia ja menetyksiä yli mahdollisten ja mahdottomien normien. Paljon heiltä ei onnistunut,

he aliarvioivat venäläisen sielun pimeät puolet. Mutta se, mikä heiltä onnistui on jättiläismäistä. Ja omalla aatteellisella

vakaumuksellaan, omalla työllään he pitkään suitsivat inhimillisen kateuden, ahneuden, typeryyden ja kataluuden.

Ketkä siis nyt kostonhaluisina parjaavat heitä tai maksavat parjauksesta? Juuri ne, joiden ahneus ja raivo vihdoinkin

riistäytyi vapauteen. Säälittävää, että heihin usein liittyvät ne, jotka hengessään rakastavat Synnyinmaata ja kansaa, ne

joille Neuvostoliiton hajoaminen ei tuonut muuta kuin tuskaa ja kärsimystä”. (Azamat Ibpagimov, Nash sovremennik Nro

  1. 2009)

Ja juuri tässä yhteydessä tekee mieli kehottaa, olkaa kuten aikuiset, eikä niin kuin tyhmät, oikukkaat, hellitellyt lapset.

Alkakaa ajatella kriittisesti, asettaa kyseenalaiseksi ja kiistäkää selvät houreet, älkää salliko kenen tahansa kuljettaa

itseänne, mihin tahansa itsestään selviin totuuksiin hän verhoutuisikin. Me olimme tottuneet luottamaan neuvosto

, jos kerran heidän sanansa eivät voineet poiketa teoista yhteiskunnallisen suuntauksen vuoksi. Jeltsin –

puoluenomenklatuuran vastainen taistelija, joka oli valittu VNFST:n Korkeimman neuvoston puheenjohtajaksi,

esiintyessään kansanedustajien ensimmäisessä edustajakokouksessa, julisti: rikkomatta entistä järjestelmää on

rakennettava rinnalle uusi; on suoritettava reformi alentamatta ihmisten elintasoa; on tehtävä varma

sosiaaliturva; on noudatettava koulutuksen, terveyden hoidon, tieteen ja kulttuurin etuoikeutta; siirrettävä valta

kommunistiselta puolueelta Neuvostoille; on säilytettävä Venäjä ( Neuvosto) Liiton yhteydessä”. Se oli tietoinen valhe.

Olisi jo aika ymmärtää, myöhempien lupailijoiden esimerkistä, että petos pukeutuu aina poikkeuksetta siveyden

vaatteisiin ja saapuu hyvää tarkoittavana ja epäitsekkyyteen naamioituneena. Päinvastaisessa tapauksessa, jos hän

ripustaisi kaulaansa taulun; ”Julkea valhe ja herjaus”, hän menettäisi mahdollisuutensa, että hänen sanaansa

uskottaisiin. Mitä me näemme tarkastellessamme meidän ”vakautemme” takaajaa. Ilman kyseistä taulua kaulassa joka

paikassa ja kaikkialla. Tappiottoman, jatkuvasti kasvavan tuotannon sanallista roinaa, demagogiaa ja valehtelua. Se

sama raamatullinen ”paisunut sananhelinä, jolla pyydystetään lihanalliseen himoon ja haureuteen niitä, jotka hädin

tuskin jäivät jälkeen harhassa olevista”. Hänellä aina ”kehitys, elintason kasvu elinajan kesto” Mutta maassa – varastelu

– kehityksen päätie, talous on miinuksella, maa on kriisissä, tulevaisuus hämärässä. Joten täytyy taas kerran todistaa,

että täytyy olla korva tarkkana vaikka kuinka haluaisi jotakin uskoa. Ja niin tekisi mieli huudahtaa: ”Mutta kuningas on

alasti!”

  1. Putin ei ole ainoastaan B. Jeltsinin seuraaja vaan myös hänen oppilaansa, ”omia reformejaan” opettaja opetti

yksiselitteisen hyvin. Muistamme  hänet konkreettisena vuoden 1992 alussa: ”Vaikeaa tulee olemaan 6 – 8 kuukautta,

jonka jälkeen kaikille tulee helpompaa… jos ei, niin asetun kiskoille!” Tai: Me rakennamme sosiaalisen valtion. Uuden

venäjän johtajien tulee hakata nenäänsä, että heidän palkkansa, heidän tulojensa taso ei saa ylittää työläisten,

opettajien, lääkäreiden palkkaa kuin 5 -7, no tuskin 10 kertaa! Jos minä tulen saamaan, sanokaamme 12 kertaa

enemmän kuin opettaja – antakaa minulle lähtöpassit! Tällaiset valtion johtajien palkat ovat rikos”. Muistitteko?

Tänään Putinin aikana R F sijoittuu: ” 1:lle sijalle maailmassa dollarimiljardöörien määrän kasvussa ja 2:lle sijalle

dollarimiljardöörien määrässä (USA:n jälkeen) (YK:n tilastot) – köyhät köyhtyvät, rikkaat rikastuvat. Kuka ei tajua, että

tämä valtiomies ei palvele valtiota ja sen kansaa vaan veljiä, joille meidän öljy ja kaasu, metsät ja äiti-maa myydään,

sitten koittaa aika…Muuten, monetko rakkaista venäjäläisistä elävät siihen asti, että heidätkin pannaan myyntiin?

Omana aikanaan venäjäläisten päähän  (sanoa – tajuntaan, kieli ei jotenkin käänny) juurrutettiin myyttiä: ”Putin nosti

Venäjän polviltaan!” Poroporvarin tajunta liittää tämän tietysti ajoissa maksettuihin palkkoihin ja eläkkeisiin – siihen se

”polviltaan nostaminen” loppuukin. Jeltsinin ”reformeja” jatkoi hänen ”ahkera” oppilaansa Putin. Tultuaan valtion

ohjaimiin, annettuaan ukaasin Opettajan syytesuojasta, sillä samalla todisti, että hänkään ” ei ole vastuussa”.

Ennakkonäkemyksestä tuli todellisuutta. En ryhdy yksityiskohtaisesti pysähtymään upotettuun sukellusvene ”Kurskiin”,

avaruusasema ”Miriin”, luovutettuihin tukikohtiin ”Kamran” ja ”Lurdes”. Niihin lakeihin, jotka olivat hänen aloitteitaan

ja Duman hyväksymiä – ne ovat ristiriidassa jopa heidän oman perustuslakinsa kanssa ja heikentävät työtätekevien elämää. Serdukovin reformeihin, jotka tiejyränä menivät Venäjän armeijan yli horjuttaen sen taistelukykyä. Lehden sivut eivät salli luetella kaikkea

Mutta tässä arvio Putinin hallinnosta, jonka antoi ulkomaan tiedustelun veteraani Pavel Basants 7. joulukuuta vuonna

2006 kokouksessa, joka järjestettiin Neuvostoliiton ulkomaantiedustelu laitoksen muodostamisen 86. vuosipäivän

kunniaksi: ”Venäjä on ryöstetty ja hävitetty! Kaikki se minkä meidän isoisämme ja isämme ovat saavuttaneet ja

rakentaneet, se mitä me teidän kanssanne puolustimme, kaikki se minkä Herra Jumala antoi koko meidän kansallemme

onnellista, turvattua elämää varten – maan uumenet, öljyn, kaasun, kullan, maan, veden, metsän – ovat lahjottavat

virkamiehet  ja ryhmä oligarkkeja  myyneet olemattomalla hinnalla.

Käytännöllisesti on tuhottu kaikki se, mitä me puolustimme: maksuton koulutus, terveydenhoito ja kulttuuri. Väestö

tulee juopoksi, nuoriso ennen näkemättömässä määrin saatettu alttiiksi narkomanialle ja juopottelulle, kaupunkien

kaduilla on satoja tuhansia asunnottomia ja 3,5 miljoonaa koditonta lasta. Joka päivä pelkästään Moskovassa 200

tuhatta meidän tyttöämme, meidän lapsiamme päätyy prostituoiduksi. Ahdistelu poliittisista syistä, poliittiset murhat

tulivat maassa elämän normiksi”. (Rezonans Nro 4 v.2015)

On vaikeaa, ylipäänsä mahdotonta saattaa joukkojen tietoon sitä, mitä he eivät halua tietää. Ei pelkästään

kaunopuheisuuden vuoksi ajattelija väitti: ”Että se, mikä vaatii mitä perusteellisimpia, mitä sitkeimpiä todisteita, niin se

on todennäköisyys. Sillä monilta puuttuu silmiä nähdäkseen sen”. Poroporvari omista mieltymyksistään lähtien notkuen

turistimatkoille vaatimuksin omasta edistyksellisyydestään, käsittämättä, että hän on kuitenkin vain kulkuri, ilman

matkatavaroita ja ilman kansallisuutta. Venäjän yllä on pimeys, ja venäläinen kansa kulkee järkähtämättä kohti omaa

itsemurhaansa.  Kuka ei näe pimeyttä, ei ala etsiä valoa. Onnettomuus ei ole taivaasta pudonnut, onnettomuus on

meissä itsessämme. On ollut kauan tunnettua, että ihmisiä hallitaan useimmin paheilla kuin hyveellisyydellä. Juuri

sen vuosi, kun poliittinen suhdanne muuttui, entinen neuvosto sivistyneistö – kuka hiljaisesti ja kuka riemuiten

nähdessään katoamattoman kasvavana vaihtumisena turmelukseksi – kieltäytyi siitä, mitä vielä eilen ”uskollisesti”

kumarsi.  Muuttui syntyneen porvariston uskolliseksi palvelijattareksi, liittolaiseksi ja tueksi.

 

Marxilainen totuus kuuluu, että ”ihmisten järjestä ja tahdosta riippumattomat objektiiviset lait määräävät

yhteiskunnallista kehitystä.  Mutta, ihmisten toiminnan ja poliittisten päätösten tuloksellisuus riippuu siitä, missä

määrin he ovat omaksuivat nämä lait”. Ja se, että kommunismista ”on tehty loppu” yhdessä tai ryhmässä maita, ei

mitenkään kumoa näitä lakeja. Marxin löytämä ja muotoilema laki, se ei voi poistaa itseään tai kuolla. Voiko joku kyetä

kumoamaan Newtonin tai Arkhimedeen lait? Niin ovat myös marxismin aatteet!

Deideologisoinnin suojassa nousi kriminaali oligarkki kapitalismin kulttuuri ja propaganda. Porvaristoa pelottaa yksin

ainoastaan vallankumouksen mainitseminen ja se lähtee kaikkeen viekkauteen ja konnanjuoniin, ettei menettäisi

valtaansa. Marx paljasti yhden sen pakotetuista konnanjuonista, joiden yhteydessä ”se heittää rakkauden peitteen sen

väistämättä synnyttämien kielteisten ilmiöiden päälle kaunistellen tai valheellisesti kieltäen ne – sanalla sanoen tuoda

käytäntöön yleisesti hyväksytty tekopyhyys”. On vaikea kuvitella suurempaa tekopyhyyttä kuin omistavan luokan, joka

keksi uskonnon, että huumattu joukko palvelisi nöyrästi sydämettömiä hallitsijoita.

Omaisuuden eriarvoisuus ei voi olla olemassa ilman uskontoa. Ristin ja kruunun liitto on ikään kuin sisäinen, mutta

kapitalismi voiton ja julmuuden kultteineen ja turmeluksineen on yhteen sopimaton Kristuksen opin ja oikeauskoisuuden

kanssa.

En vähääkään liioitellut. Käyttäen parhaiden asioista perillä olevien tovereiden ajatuksia, jotka käyvät yksiin minunkin

maailmannäkemykseni kanssa, kuvasin kokemukseni ja voimieni mukaan todellisuutta. Mitä meillä on – tyhmistetyt,

irti päästetyt, kurittomat, resuiset, äärimäisyyteen asti ihmismäisyytensä menettäneet joukot. En vähääkään suurentele.

Kaikki katselevat väritelevisiota, sen tiivistettyä mustaa energiaa, iljettävyyttä, valhetta, tekopyhyyttä ja kyynisyyttä ja

ainoastaan tylsämieliset eivät myönnä tätä. Kenellä tästä on hyötyä? Vallanpitäjille, että ongelmitta pitää

tottelevaisena, niitä, joissa vastarinnan tunto vasta kasvaa, sikäli kuin he tuntevat tragedian. Kansan yhtenäisyydestä

puhuminen olisi naurettavaa, ellei se olisi niin murheellista…

Eikö sitten ole tuhottu kaikki (kaikki!) yhteiskunnalliset laitokset, jotka turvasivat väestön elämänjärjestyksen ja elämän

uusintamisen? ”Optimisoinnin” nimissä on toteutettu terveydenhuollon tuhoaminen. Mikä on kannattavaa V F:ssä, on

väestön tuhoaminen. Jälleen kerran YK:n tilaston mukaan R F on kaikkien edellä planeetalla: itsemurhien määrässä

vanhusten, lasten ja keskenkasvuisten keskuudessa; aborttien määrässä ja vanhempien hylkäämien lasten määrässä;

viinan ja alkoholia sisältävien elintarvikkeiden määrässä; alkoholismin ja tupakoinnin vuoksi kuolleiden määrässä. (On

tunnettua , että alkoholismi tekee enemmän tuhoa kuin kolme historiallista vitsausta yhteensä: nälänhätä, rutto ja sota.

Siis miksi tuhlata sotaan?) Pyhistä pyhin, humanitaarinen koulutus, sen kehittämisen tunnuksen alla, on tuhottu yhdessä

tieteen kanssa. ”Henkisen kansanmurhan politiikkaa koulujen ohjelmissa kirjallisuustieteen alalla” todistaa filologisten tieteiden tohtori, professori Vsevolod Troitskij.

Nykyisen järjestyksen seuraaja  V F:ssa sanovat neuvostojärjestelmää totalitaariseksi. Vuoden 1993 perustuslailla

luotiin kaiken valtiovallan todella totaalisen keskittämisen järjestelmä, ei kollektiiviselle elimelle vaan henkilökohtaisesti presidentin käsiin. Samalla hän ei kanna mitään vastuuta niistä prosesseista, tragedioista, katastrofeista, kuoleman liukuhihnasta , joita kadehdittavalla pysyvyydellä tapahtuu maassa!

Kysymykseen: ”Kuka on syyllinen ja mitä on tehtävä?” vastausta ei tarvitse keksiä.  Se on itsessään asian luonnossa ja ratkeaa dialektiesti. Jos kansa on suvereniteetin kantaja ja vallan lähde, niin… Kapitalismissa työtätekevät, tuottaessaan kaiken aineellisen hyvän elävät sillä, jonka omistaja heittää heille kuten luun koiralle anastaen itselleen koko lisäarvon.

Neuvostoihmiset, jouduttuaan huijari-reformaattorien konnanjuoniin, antautuen suuren ilmaiseksi saatavan

houkutukseen – kaikilla on osakkeita, kaikki ovat koroillaeläjiä, kaikilla on pankkitilit – eivät tienneet eikä tunteneet

yhteiskunnallista epätasa-arvoa pääoman maailmassa, menettivät itsessään ihmisyyden.  Ottivat askeleen

takaisin sosialismista kapitalismiin, ottivat askeleen taaksepäin ihmisestä elukaksi. Menetettyään järkensä, ihmiset jäivät

narreiksi ja muuttuivat orjiksi, sikäli kun menettivät omat ihanteensa. Tavallisten työtätekevien ihanteethan ovat

kommunismissa. Kommunistinen ideologia on entiseen tapaan kaikkein edistyksellisin ja kaikkein tieteellisin ideologia

maailmassa.  Perustavaa laatua olevassa asiakirjassahan ”Kommunistisen puolueen manifesti” todetaan, että

kommunisteilla ei ole tavoitteita, jotka eroavat proletariaatin tavoitteista. Manifesti on ainoalaatuinen asiakirja

ajatusten vertauksellisuuden ja täsmällisyyden puolesta, johdonmukainen oppi proletariaatin vapautuksen ehdoista.

Marx ei ainoastaan muotoillut yhteiskunnan kehityksen lakeja, vaan myös esitti miten käytännössä uudelleen järjestää,

tehden sen oikeudenmukaiseksi.

Kerran kysymykseen sosialismin palauttamiseen, Putin vastasi ”Pyyhkikööt räkänsä ne, jotka haaveilevat sosialismista”.

Ihmiseltä, josta oli tullut valasta luopuja oli jo odotettavissa näin kyyninen ja julkea vastaus. Putin on kaikkivaltias

sikäli mikäli. Hän on pääoman palvelija, tämän maailman mahtavien sätkynukke. Eläkeiän nosto Venäjän Federaatiossa

ei ole suinkaan taloudellisesti tarkoituksenmukainen. Kuten todistaa Paul Craig Roberts – entinen USA:n vara

talousministeri R. Reaganin hallituksessa: ”… kasvaa painostus Putinin valtaa kohtaan Aleksei Kudrinin, juutalais- lobbyn,

oligarkki- miljardöörien taholta, jotka Washington ja Israel panivat töihin Jeltsinin vuosina kun Venäjä rappeutui

amerikkalaisen vasallivaltion tasolle. Nämä petturit ovat niin vaikutusvaltaisia, että Putinin täytyy sietää heitä”.

(P G:ro 47 20.11.2018) Näkyykö tässä Venäjän federaation suvereenisuus? Sitä ei edes mikroskoopilla näe! V F:n

hallitukseksi sanottava joukkue, muodollisesti Putinin vahvistama on määrätty Washingtonin aluekomiteassa.

Tämä on tosiasia – muuta ei ole annettu.

”Koskaan vielä esipietarilaisesta ajasta lähtien Venäjä ei ole ollut näin mitätön, näin marginaalinen…” kirjoitti italialainen

sanomalehtimies D. Kjeza. B. Jeltsinillä, joka nöyryytti Venäjän traagisen suuruuden, oli pääosa tässä lahjuskuviossa.

Hänen uskollinen oppilaansa nosti Venäjän polviltaan???

Siis antakaamme tunnustusta hävyttömälle ja häpäisijälle: ”Putin pyyhi räkä, tekemisistään täytyy vastata. Kaikella

on loppu, oikeudenmukaisuus voittaa, oikeus toteutuu!”

Suuret kurjuudet osoittautuvat rajoittamattoman voitonhimon hedelmiksi. Pahan vastustamattomuus johtaa sen

absolutisoitumiseen. Me vajosimme jo kauan sitten villeyden ja toivottoman tylsyyden, primitiivisyyden, matalan

kulttuurin, niiden kollektiivisen kaiken sallivuuden tilaan, jotka olivat kiivenneet ylemmäksi. Kaiken sallivuus on

nykyään vahvistettu perustuslaillisesti, lainsäädännöllisesti, mikä lopputuloksena johtaa vallassa olevien veijareiden

täydelliseen mielivaltaan. Tietäen, että elintarvikkeet kaupoissa ovat useimmin korvikkeita ja aiheuttavat vahinkoa

terveydelle, otamme ja käytämme, käytämme tottumuksesta sanoen: ”Mutta mitäs teet?”  Kunnallislehden toimittaja

kirjoittaa: ”Kuolla Venäjällä sairauksiin muuttuu yhä tavallisemmaksi”, me emme edes suutu. Sillä lukiessamme tätä

me olemme terveitä. Ja ei enää ei tule ajatustakaan, että elimmehän me aivan erilailla ja tämä oli muistissamme, mutta

petimme oman menneisyytemme.

Ja jos muistamme, että yhteiskunnan luonnollinen olotila on luokkataistelu, niin ulospääsy on. Yksinkertaiseen

kysymykseen on vastauskin samanlainen: jos venäjäläisen porvariston valta itsessään aiheuttaa vaaran maan ja kansan

omalle olemassaololle, tämän vaaran poistaminen on edessä, kuten se sitä pyytääkin: ”Ajakaa minut pois!” (B. Jeltsin).

Sotaa Venäjän kansaa vastaan, julistamatonta sotaa käydään näkymättömästi (typeryksille), vähitellen, mutta täysillä

kierroksilla , miltei täydelliseksi hävittämiseksi. Puhdistusta tehdään kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla.

Pelastus on ainoastaan sosialistisessa periaatteessa, tulevaisuuden periaatteessa, sen puolesta puhuu sivistyneiden

kansakuntien kehityksen kulku, sen puolesta puhuu nopeasti etenevä kaikkien tähän asti olemassa

olevien yhteiskunnallisten laitosten hajoaminen, sen puolesta puhuu ihmisen terve järki ja ennen kaikkea sydän.

Me näemme, että maailman työtätekevät eivät lopeta taistelua omien elämänetujensa puolesta. Siis kommunismista

ei ole tehty loppua, se voittaa ehdottomasti.

I.N. Solodovtshenko Pjataja Gazeta  30.7. 2019

 

 

 

 

 

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu