Anniskelun rajoittamisesta turhaa kohua

Ravintoloiden anniskelun rajoittamisesta puolille öin on syntynyt kova kohu.

Kohun äänekkyydestä päätellen yksi jos toinenkin seurue olisi menossa puolilta öin nauttimaan neljä tuntia kestävän keski- tai melko hyvätasoisen viiden ruokalajin illallisen noin 15 – 20 alkoholijuoma-annoksen kanssa (tervetuliaismalja, aperitiivi, alkuruokaviini, pääruokaviinit 3 x 20 cl tai 3 x 4 cl snapsi, välijuustojen kanssa esim. 2 x 16 cl makea viini, jälkiruoan kanssa 2 x 16 cl makea jälkiruokaviini sekä kahvin kanssa konjakki tai likööri, jonka jälkeen siirrytään grogeihin tai drinkkeihin tottumusten mukaan esim. 5 – 10 kpl per henkilö).

Harmi vaan että sellainen ravintola, joka tällaisen kohtuullisen hyvän repertuaarin tarjoaa, sulkee keittiönsä jo muutenkin viimeistään klo 23 aikoihin ilman mitään koronarajoituksiakin.

VilleVarjo

Diplomi-insinööri ja yrittäjä. Ammattina rakennuttaja. Vaimo, neljä aikuista lasta ja jackrusselinterrieri.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu