Ampumistapaus

En ole Perussuomalaisen puolueen kannattaja. Siitä huolimatta en nauti vahingonilosta tuon edustajan suhteen. Hieman jopa harmittaa koska mies meni munaamaan ison osan elämäänsä. Turhan takia.

En usko että niillä tiedoilla mitä minulla on tapauksesta lehdistön kautta että tulisi kovaa  rangaistusra. Ehdollisella rangaistuksella selviää. Mutta ura poliisissa lienee kyllä loppu. Kansanedustajana jatkaa kauden loppuun koska ei löydy kahta kolmasosaa erottamisen kannalle.

Henkilö vaikuttaa puolueensa järkevämpään puoleen kuuluvan eikä tähän suunsoittoosastoon ainakin taustatietojen osalta.

Mutta näin voi käydä oikeasti. Onneksi ei pahemmin kuitenkaan koska iso osa tappajista toimii tuolla tapaan ja eivät itsekään osaa selittää jälkeenpäin reaktioitaan. Siksipä ampuma-aseet , puukot ja muut astalot on syytä visusti pitää erossa ainakin sieltä missä alkoholia nautitaan.

Ihmetyttää että on tuo edustaja kyllä suivaantunut illan aikana jostain aika kovasti sitten. Mistä? Järjestyspoliisissa uransa toimineen kyllä luulisi parkkiintuneen sen verran että ei kaikkea laske ihonsa alle. Ja varsinkin tuo ammuskelu on myös outoa koska käsitykseni mukan peruspoliisi joutuu perin harvoin käyttämään asettaan työssä. Ja aseella osoittaminenkaan ei liene aivan jokapäivästä.

Mutta lehdistö jauhaa tietysti tätä täysillä kierroksilla. Ainoa valopuoli on että se 12-vuotias poika joka ampui kavereitaan unohtuu medialta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu