Hesari vaaliemme vedonlyönnistä

HS näyttää nyt kirjoittavan Suomen presidentin vaalien vedonlyönnistä joka nyt on avautunut useimmilla alan toimijoista. Kuten joku on huomannutkin olen Puheenvuoroon postannut jo muutaman kuukauden ajan aiheeseen liittyvää blogia.

 

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009931427.html

Olen seurannut samaa toimistoa koko ajan ja en ole toistaiseksi paljastanut sen nimeä mutta koska se käy ilmi Hesarin jutusta niin se on Coolbet. Se on Virossa toimivaa ja muualla lisenssillä toimiva yritys. Mutta ei siitä sen enempää.

Korostan että seurantani on vain viihteellinen näkökulma vaaleihin ja itse en pelaa senttiäkään näihin ja en suosittele ketään muutakaan pelaamaan. Rahalle löytyy taatusti järkevämpääkin käyttöä vaikka hyväntekeväisyydessä. En suosittele ennen kaikkea siksi että vaalivetojen laskennallinen palautusprosentti on surkea.

Veikkaus yhtiö ei ota näitä poliittisia vetoja valikoimaansa. Seikka jota hiukan ihmettelen mutta varmaankin se johtuu firman monopolista ja sen poliittisesta sävystä.

Oma lajini on ennen kaikkea raviurheilu ja sitä se on ollut vuodesta 1970 alkaen. Toki tähän liittyy paljon muutakin kuin vain pelaaminen.

Ei näihin poliittisiin vetoihin ole kovin suurta vaihtoa luullakseni. Ne ovat sellaista täytepullaa jossa houkutellaan uusia pelaajia varsinaisen urheiluvedonlyönnin pariin. Tarkoitan lähinnä Suomen vaaleja mutta suuressa maailmassa kyllä USA:n presidentti houkuttelee paljonkin. Vedonlyönti onkin kiihkeää ja kertoimet siellä nyt: Trump 2.86 — Biden 3.00  (Betfair) joten yllättävän paljon markkina spekuloi että joku kolmas nousee vielä keulille.. Toki onhan vaaleihin vielä vuosi aikaa ja vuosi on aika pitkä aika noin 80-vuotiaan miehen elämässä.., Mutta USA:n politiikkaa hyvin tuntevalle ja vedonlyönnistä innostuneelle tässä aukeasi kyllä rahanteon paikka. Itse en tunne kovinkaan aluetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu