Viikon varrelta

Riikka Purra

Riikka Purra teki kyllä kardinaalivirheen tulemalla julkisuuteen Oulun puukotustapauksessa laittamalla X-palveluun viestin jossa määritti puukotuksen katujengirikollisuudeksi. Se oli täysi huti kun ilmenikin että puukottaja oli poliisin hyvin tuntema äärioikeistolainen aikuinen mies. Riikka alkoi heti tanssimaan haudalla yrittäen hyödyntää uutiskohun poliittisessa agendassaan.Normaalia ihmistä kauhistuttaisi itse teko eli se että on lasta vakavasti puukotettu riippumatta kuka teon teki. Itse teko oli hyvin iljettävä eli aikuinen mies lyö puukolla 12-vuotiasta lasta ja toinen lapsi nipinnapin pääsi karkuun. En muista rikoshistoriasta aivan heti tälläistä tapausta. Hyvä että tutkintanimike on murhan yritys. Tietysti kaikista parasta on se että nimike ei ole murha.

Wille Rydman

Wille Rydmanin luottamus testataan ensi viikolla eduskunnassa. Hän kyllä läpäisee testin ja jatkaa tehtävässään koska hallituspuolueiden tärkein tavoite on hallituksen pitäminen koossa. Ja juridisesti Wille ei ole virhettä tehnytkään. Moraalisesti kyllä erittäin arveluttavaa toimintaa harjoittanut hän on kun on käyttänyt asemaansa taannoin hyväksi nuorten naisten ja  tyttöjen kanssa vehtailuun. Mutta uusi normaali on tämä nyt. Eikä ministerin toki tarvitsekaan olla pidetty ihminen vaan riittää että suorittaa tehtävänsä hyvin. Toivotaan Willelle toki parempaa menestystä kuin sukulaismiehelle sisäministeri Heikki Ritavuorelle.

Käännytyslaki

Oikeusoppineet näyttävät teilanneen käännytyslain yksimielisesti HS:n artikkelin mukaan. En viitsinyt edes lukea koko artikkelia koska minusta asia on selvä.

Mutta kaikesta huolimatta Suomen tulee ottaa tämä huonokin laki käyttöön. Ei ole maamme vika että kansainväliset sopimukset eivät ole osanneet ottaa huomioon pakolaisvirtojen avulla tehtävää hybridivaikuttamista. Kansainväliset sopimukset ovat siis nekin huonoja joten mitäpä tässä menettää. Kansainvälinen yhteisö voi jonkun verran kritisoida mutta suurin osa kai tajuaa että meillä 1300 km rajaa Venäjän kanssa.

Ensi viikolla lisää.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu