Outoja asioita

Nuoret olivat Tampereella olleet levottomia ja järjestäneet niin sanotun mopo meetingin. Asiasta kertoi Alibi-lehti nettisivuillaan josta oheinen leike. Itse huomaavaisena autoilijana  ja muuna kulkuneuvon käyttäjänä kiinnitin huomioni tähän onnettomuuteen. Ei näitä aivan joka päivä onnettomuustilastoon kirjata että molemmat ajavat moottoripyörää 1) ylinopeudella 2) etupyörä kohotettuina. En aio ottaa mallia tästä enkä kehoita ketään muutakaan kokeilemaan. Ennen sanottiin että ”pojat ovat poikia” mutta nykyisin ei kai saa niin sanoakaan enää.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 00 poliisille ilmoitettiin, että miitin yhteydessä oli Tampereen Ruskontiellä tapahtunut kahden kevytmoottoripyörän välinen törmäys, jossa toinen kuljettajista oli loukkaantunut lievästi. Molemmat kolarin osalliset olivat alle 18-vuotiaita. Poliisi tutkii kolaria epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Tapahtumapaikalla saatujen silminnäkijätietojen mukaan kolari olisi tapahtunut tilanteessa, jossa molemmat motoristit olivat ajaneet etupyörä kohotettuna ja huomattavalla ylinopeudella. Poliisi jatkaa onnettomuuden syiden ja olosuhteiden selvittämistä.

Outoudessaan asia menee samaan kategoriaan kuin muutama aika sitten anoessani Suomen passia netin kautta niin minun piti vakuuttaa alla oleva väite oikeaksi sormenpäistäni (sic).

Mainitut sormet ovat samassa kunnossa kuin silloin, kun sormenjäljet otettiin edellisen kerran passia varten

Kysymyksenä omituinen mutta virkamies keksii kaikenlaista.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu