Presidentinvaalit 2024

Tuossa vedonlyöntikertoimet eräältä kansainväliseltä toimistolta. Ne on nyt päivitetty tämän päivän aikana. En ilmaise toimiston nimeä muuten kuin yksityisviestillä koska en halua loukata tämän mielipidealustan sääntöjä. Korostan että minulla ei ole mitään henkilökohtaista tekemistä toimiston kanssa. Mutta tunnen tuon maailman hyvin erään hieman harvinaisemman urheilulajin kautta. Itse saatan pelailla joskus aivan viihteen vuoksi jos seuraan urheilukilpailuja. Nyt alkavat Yleisurheilun MM-kisat Budapestissa ovat sellaiset.

Kiinteän kertoimen vedonlyönti on hieman outoa monellekin. Periaate on se että pelaat aina tuota toimistoa eli bookeria vastaan. Et siis pelaa muita pelaajia vastaan kuten muuttuvakertoimisessa vedonlyönnissä.

Ja aina saat sen kertoimen jolla pelaat. Eli nyt Matti Vanhanen palauttaisi rahat 100-kertaisena. Mutta Sanna Marin vain 30-kertaa. Mutta kumpikaan ei hyvin todennäköisesti asetu ehdolle joten rahat menivät pelin järjestäjälle. Nuo nimet ovat jäänteitä kuukausien takaa jolloin veto jo oli voimassa ja silloin spekulaatioita taisi olla molemmista ja kerroin oli tietysti ainakin Marinilla pienempi. Jopa Sauli Niinistön poikkeuslaista taisi olla keskustelua joskus 🙂

Periaatteessa jo nyt voisi lyödä vetoa vaikka 2030 vaaleista. Ainakin Englannista löytyy toimistoja jotka ottaisivat vedon vastaan. Itse  asiassa ei tämä kovin poikkea vaikkapa vakuutustoiminnasta. Riskeille lasketaan todennäköisyyksiä ja hintoja korvauksineen. Ja sijoitustoiminta esim. viljafutuurien osalta on saman tyylinen.

Mutta takaisin taulukkoon:

Pekka Haaviston asema heikkeni nyt kertoimeen 3.00 , se ei ole ollut näin heikko vielä kertaakaan. Alex Stubbin kerroin taas painui 3,50. Sitten tuo kolmikko Rehn-Aaltola-Halla-aho kinastelee keskenään aika lähellä.

Pari viikkoa sitten esim. Stubbin kerroin oli 10 ja sitten laski 7,5 arvoon. Tuo kerroin 10 oli aika hyvä mielestäni ja sillä olisin voinut harkita jo pelaamista. Mutta muuten en näillä kertoimilla aio tuhlata rahojani.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu