Vaalit meni

Li Anderssonin veret seisauttavan äänivyöryn kyllä aavistin mutta jotenkin en osannut laskea sen nostavan Vasemmistoliiton näin tuhtiin asemaan. Li on kyllä hieno ja karismaattinen nainen ja oikea ihminen Eurooppaan. Politiikoista paras argumentoija ja nyt sai hieman hyvitystä eduskuntavaaleissa kokemastaan taktisesta äänestämisestä koituneesta tappiosta. Liitä tietysti suosii tämä vaali koska on tasaisen suosittu läpi koko maan ja ihmiset pääsevät kerrankin äänestämään kaikista maan kolkista häntä. Mutta kovin valjuksi jää puolueensa ja en usko Vasemmistoliiton kannatuksen kovin suuresti nousevan.

Kokoomuksen nyt täytyykin pärjätä tälläisessä vaaleissa aina Eurooppa myönteisimpänä puolueena tietysti. Pekka Toveri on varmaan oikea mies Euroopassa vaikka kaltaiseni eläkeläinen on. Kenraaleilla ei ole eläkeikää.

Perussuomalaiset kärsivät kovan tappion ja se oli yllätys heille itselleenkin. Puolueen epäonneksi pakolaisia ei ole tullut lainkaan joilla päästä mesoamaan. Sebastian Tynkkystä ei tule ikävä. Teuvo Hakkarainen teki viimeisen työnsä politiikassa viemällä persuilta yli 7000 ääntä. Teuvo Hakkarainen jää maan poliittiseen historiaan yhtenä täydellisenä floppina. Lieneekö edes 1940 luvun kommunisti Yrjö Leino ollut ministerinä yhtä onneton mies.

Riikka Purraa en nyt kadehti ja kova työ hänellä saada rivinsä järjestykseen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu