Anteeksi, Oleg!

Rakas lapsenlapseni Oleg,

Pyydän anteeksi sinulta, etten ole pystynyt vielä tähän asti voittamaan vammaislaitosten mielivaltaa, joka on eristänyt meidät julmasti toinen toisistaan valheellisin perustein 12.1.2009.

Olen yrittänyt mielestäni lähes kaiken, taistelussani palauttaa sinulle ihmisoikeudet ja nimenomaan oikeuden tavata lähiomaisiaan, mutta surullisena kerron sinulle, että olen hävinnyt tätä koneistoa vastaan totaalisesti kaikissa oikeusasteissa.

Minä yritin suojella sinua ihmisoikeusloukkauksista, mutta minulta se on kielletty ja viranomaiset suojelevat nyt sinua minulta ainoalta elossa olevalta lähisukulaiselta eli isoäidiltä, ilman mitään laillista perustetta, – eli pitävät sinua vankina minulta Raution toimintakeskuksessa jo neljättä vuotta!

Sinä täytit tänään 30 vuotta!

En saanut tälläkään kertaa tulla synttäreillesi, sinun kotiisi Raution toimintakeskukseen, joten onnitteluni jälkikäteen ja toivoisin, että voisin sanoa sinulle, että olet nyt aikuinen ja elämäsi on sinun omissa käsissäsi, muttei se niin ole puhumattomalle autistiselle henkilölle edes tässä vapaassa maassa oikeusvaltiossa Suomessa.

Sinun elämästäsi päättävät nyt vartiaiset, vainikat, häglundit, wästergardit, mäkelät ja muut … joille sinä olet vain varakkaan kunnan huutolaispoika, josta maksetaan hyvä hinta.

Vetoan edelleen Raution toimintakeskuksen toiminnanjohtajalle Vartiaiselle, jossa lapsenlapseni asuu, Satakielen laulun ry puheenjohtajalle Vainikalle ja sen hallitukselle, joka ylläpitää Raution toimintakeskusta, Vantaan ensimmäiselle edunvalvojalle Mäkelälle, Vantaan kehitysvammahuollon johtajalle, että milloin palautatte Lapsenlapselleni oikeuden tavata lähiomaisiaan?

Edelleen vetoan! Kiitos!

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu