Naiset asevoimien palvelussa ja sotatoimissa on luonnoton ilmiö!

Yhä useampi nainen haluaa armeijaan” kirjoittaa 3.8.2013 KP24.fi

Lehti kertoo Miia Törmälehdosta, joka oli käynyt armeijan ja rohkaisee muita naisia menemään armeijaan.
Lehtikirjoituksen mukaan Törmälehto halusi haastaa itseänsä, saada hyvän kokemuksen ja hyötyä loppuelämäänsä varten, ja ettei hän itse nähnyt isoa ongelmia vaan hänen mielestä

    ”Nainen armeijassa tuntui olevan juuri miehille ongelma. Naisten tekemisiä vahdattiin ja etsittiin jatkuvasti piikittelyn aiheita. Pojat halusivat olla niskan päällä” ja kun hän selvisi ampumataitotesteistä kiitettäviin tuloksiin ensimmäisten joukoissa, niin se näytti olevan monelle varusmiehelle paha paikka, eli nainen ei olisi saanut suoriutua mistään paremmin.”

Koko palvelusajan Törmälehto kamppaili kovien selkä- ja nivelsidevammojen kanssa. Hän oli kuitenkin päättänyt suorittaa armeijan loppuun vaikka väkisin. Ja suorittikin!”, kirjoitti Keskipohjanmaa.

Nainen armeijassa ongelma miehille.

Siis, Törmälehdon mukaan nainen armeijassa on ongelma juuri miehille. Saattaa ollakin niin, koska mies luonnoltaan ei tykkää että ”akka astuu miesten hommiin”, ja vielä vähemmän, jos nainen, niin kuin Törmälehdon kohdallakin, suoriutuu tehtävästään paremmin kuin mies!

Joittenkin tutkijoitten mielestä naisen paikka ei ole kasarmeissa ja sotilaallisessa toiminnassa, he häiritsevät asepalvelujen vakiintuneita tapoja, hajottavat kuria herättävät seksuaalista toimintaa miehillä.

Nainen armeijassa seksuaalisen häirinnän kohde

Sehän on ihan selvä, että miehen ja naisen välillä on biologinen vetovoima, joka ei tietenkään jää kasarmin portin ulkopuolelle, joten turhaa sulkea silmiä siihen, että nainen saattaa joutua armeijassa seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Esimerkiksi, Yhdysvalloissa asevoimien tehdyn tutkimuksen mukaan noin 30% naisista oli raiskattu palvelun aikana 90% naisista oli joutunut seksuaalisen häirinnän kohteeksi.

Naisen elimistölle armeija on vahingollista.

Niin kertoo armeijansa käynyt Törmälehto hän kamppaili koko palvelusajan kovien selkä- ja nivelsidevammojen kanssa.

Ei ole kenellekään uutinen, että naisen biologinen rakenne on erilainen kuin miehillä. Hänen vartalo ja lihaksetkin on suunniteltu toisella tavalla. Britannian lääkäreitten tutkimuksen mukaan on todettu, että sotilasnaiset kärsivät fyysisestä ylikuormituksesta ja esim. saavat 3 kertaa useammin kuin miehet murtumia, selkävaivoja, nyrjähdyksiä ja muita vammoja, (4,6% ja 1,4%) ja (v.1999) 11,1 % naisista koki terveysongelmia.

Naisten marssiminen kentällä miesten joukossa vaatii naiselta sopeutumista miesten pitkään harppaukseen ja hän joutuu pidentämään harppaustansa ja vieläpä raskaat aseet ja reput selässä aiheuttavat jalkojen nivelsiteiden rasitusta ja alaselän ja muiden lihasten kuormitusta, joista voi syntyä helposti vammoja.
Naisen elimistölle on vahingollista käydä lätsähtämään mahalleen maastoon ja mönkimään pyssy kädessä ja raskaat varusteet selässä! Hän saattaa vahingoittaa omaa biologista kykyään synnyttää lapsia.

Näinkö se käytännössä tapahtuu intissä naisten kohdalla kuin alempana netistä poimitussa videossa? Katsokaa ja kuunnelkaa ohjaajan puhetta!

Tietävätkö tämän kaiken ne naiset, jotka lähtevät kasarmeihin miesten joukkoon etsimään tasavertaisuutta miesten kanssa? Tietenkin motivaationa isänmaallisuus on ensisijainen, joten muu lienee sivuseikka?

Mutten laittaisi sivuseikaksi sitä, että Nainen on luotu niin, että ensisijaisesti hän on ”vastuussa” siitä, että elämä jatkuu tulevissakin sukupolvissa, eli naisen rooli on synnyttää lapsia.

Petipaikkoja ei kannata pitää tyhjänä.

Etelä-Suomen sotilasläänin komentaja, prikaatikenraali Pertti Laatikainen oli puhunut turvallisuuspolitiikan seminaarissa Haminassa. Hänen mukaan yleinen asevelvollisuus on nimenoman Suomen maanpuolustuksen kulmakivi.

    Ilman sitä emme pystyisi puolustamaan koko isänmaata. Ja siihen meidät velvoittaa laki,Laatikainen muistuttaa… Puheessa hän mm korosti sitä, että ”miespuolisen ikäluokan syntyvyys putoa väliaikaisesti alle 30’000 … että edessä on taas nousua, mutta nykyisiin lukemiin ei enää päästä. Tämä vaikuttaa osaltaan puolustusvoimien joukko-osasto tarpeeseen, eli käytännössä petipaikkoihin. Petipaikkoja ei kannata pitää tyhjänä. (”Asevelvollisuus takaa tehokkuuden” Veikko Mäenpää. UutisVuoksi).

Mistä saada ne pojat täyttämään petipaikkoja, jos naiset laiminlyö omaa pyhää velvollisuuttaan antaa elämä tuleville sukupolville ja menevät itse täyttämään ne petipaikat, mutta pahan päivän tulleen nainen ei ole, tai ei kelpaakaan etulinjalle puolustamaan aseet kädessä maata.

Armeijassa tarvitaan miestä!

Mies on luotu puolustamaan naista ja lasta ja tarvittaessa sotakentällä tappamaan ja vaikkapa tulla tapetuksi! Ei nainen!

Toivon kuitenkin kaikille naisvarusmiehille, jotka rohkeasti ja ennakkoluulottomasti astuvat tänäkin vuonna miesten kasarmeihin, mukavaa asepalvelusta ja että varmasti heidän kohdalla tasavertaisuus Suomessa tapahtuisi ilman mitään sivuongelmia ja että he saisivat armeijasta kokemusta josta he ”hyötyisivät loppuelämäänsä varten”, niin kuin kertoo Törmälehto.

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu