Saksan panssarit Ukrainaan

”Merkel kehotti antamaan mitä pikemmin rahoitusapua Kieville”
kirjoitti ZN, UA lehti 18. maaliskuuta.

Kirjoituksen mukaan Saksan liittokansleri Angela Merkel on sitä mieltä, että Ukrainalle pitäisi antaa mahdollisimman pian taloudellista tukea.
Tähän asti Kiovan ei ole saanut luvattu apua, sanoi Saksan liittokansleri CDU / CSU ( ХДС/ХСС) kokouksessa liittopäivillä 18. maaliskuuta.

Ukrainan ja Krimin kriisi aihe oli samana päivänä teemana Merkelin ja Yhdysvaltain presidentti Barack Obama puhelinkeskustelussa, ilmoitti Saksan hallituksen tiedottaja Steffen Seibert.

Samaan aikaan, ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch hyväksyi sen, että Merkel kiristää suhteita Moskovaan.
Saksan hallitus on entistä enemmän tullut tietoisemmaksi siitä, että Venäjän presidenttiä kohtaan voi toimia vain kiristämällä,
sanoi Organisaation johtaja Kenneth Roth, tavattuaan Saksan liittokanslerin Berliinissä.
Puhelun aikana, Roth ja muut ihmisoikeusaktivistit vaativat Merkeliä lopettaman Putinin ”seikkailut” Krimillä taloudellisten pakotteiden kautta.

Luettuani tämän niin tilanne Krimi / Ukraina / Venäjää alkaa huolestuttaa entistä enemmän.
Saksa on jo monta kertaa ollut sotilaallisissa konflikteissa kaiken alku.
Miksi nimenomaan Saksan kansleri Angela Merkel on niin huolestunut siitä, ettei tähän asti Ukraina saanut mitään taloudellista apua. Se on puolueellista toimintaa.

Saksan tankit Ukrainaan

Tässähän käy niin, että kun Ukraina saa, en muista paljonko rahaa oli luvattu, avustuksen EU:lta, niin lähtee se ostamaan aseita Saksalta ja tämän seurauksena Saksan tankit lähtevät vyörymään kohti Ukrainaa. Saksan vienti vetää ja aseteollisuus kukoistaa.

Media puhukoon mitä tahansa, mutta tilanne muistuttaa toisen maailman sodan alkua ja tuntuu siltä, että ilmassa on jo ruudinkatkua.

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu